Állatok és rovarok Jelmezek

A tengeri világ óriási inspirációforrás az eredeti hal jelmez gyerek- és felnőtteknek szóló bulihoz. Rengeteg ötlet van arra, hogy hogyan készíts egy vidám és színes tengeri állatok jelmezek vagy más tengeri lény. Szervezhetsz egy saját óceánt a legmulatságosabb és legőrültebb karakterekkel, élénk színű hal jelmezekkel.

A tenger jelmezek nagyon szórakoztató választás, ha tematikus partit szeretnél tartani állat jelmezekkel. Rengeteg "tengeri" lehetőség közül válogathatsz, hogy a vendégeid a tengeri állatok jelmezeiben jelenjenek meg a partidon.

Kínálatunkban sokféle lehetőség közül választhatsz az állat jelmezet, ami a leginkább szórakoztat. Hal jelmezek, tintahal, rákok, félelmetes cápák, garnélarákok, polipok, színes csikóhalak és természetesen a gyönyörű sellők is képviseltetik magukat. Minden korosztály számára és minden méretben kaphatóak, hogy mindenki élvezhessen egy vidám "tenger alatti" partit.

El tudod képzelni egy legénybúcsút a vőlegénnyel sellő jelmezben, körülötte minden barátja rák jelmezben? Ez mulatságos, nem? Vagy egy gyerekzsúrt, ami tengerfenéknek van dekorálva, és minden kicsi különböző tenger jelmezekben van öltözve. Mert a babák számára is kínálunk hal jelmezeket és más tengeri állatokat – olyan elragadóak, mint maga Nemo!

https://www.funidelia.hu/cart
Rendezés szempontja
- : 83 találat
Szűrés eszerint:
Keresésed:
    Top