https://www.funidelia.hu/cart

Jogi nyilatkozat & Értékesítési Feltételek

Jogi nyilatkozat

A Funidelia.hu tulajdonosa:

FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L.
Calle Poetisa María Zambrano nº 31, Edificio WTCZ, Torre Este, Planta 16, 50018 Zaragoza - Spain
E-Mail: info@funidelia.hu

Általános Igazgatók:

Carlos Larraz Nasarre, Antonio Escartín Villellas

A FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. egy spanyol korlátolt felelősségű társaság, bejegyezve Zaragoza Cégnyilvántartásába, 4257-es kötet, 24-es dokumentum, Z-63129-es oldal, Második Regisztrációs Adószám: ESB22370902.


Értékesítési feltételek

A jelen általános értékesítési feltételek szabályozzák a www.funidelia.hu weboldalt, amelynek a FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. a tulajdonosa.

Ezen feltételek meghatározzák a FUNIDELIA minden felhasználójának jogait és kötelezettségeit a “www.funidelia.hu” weboldalon keresztül kínált termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Ezek a feltételek ugyanolyan fontosak számunkra, mint számodra, mivel úgy alakítottuk ki őket, hogy jogilag kötelező érvényű megállapodást hozzanak létre közöttünk, amely védi az ügyfél és a vállalat jogait egyaránt.

Javasoljuk, hogy olvasd el az Adatvédelmi Irányelveink aktuális feltételeit.

A “www.funidelia.hu” weboldalunk használatával vagy megrendelésed leadásával tudatosan, magadra nézve kötelező érvényűnek ismered el ezeket a Feltételeket és Adatvédelmi Irányelveinket. Ha nem értesz egyet a Feltételek vagy az Adatvédelmi Irányelvek minden pontjával, kérjük, ne adj le rendelést.

Ezek a Szabályok változtatások tárgyát képezhetik, így minden rendelés során el kell olvasni őket.

A “www.funidelia.hu” weboldalon történő megrendeléssel teljes mértékben elfogadod az árakat, a termékleírást az értékesítés időpontjában, valamint az általános értékesítési feltételeket, amelyek a szerződés teljesítésekor az egyedüli érvényes feltételek lesznek.

Vállalod, hogy a “www.funidelia.hu” weboldalt kizárólag jogilag érvényes megrendelések vagy kérések leadására használod. Köteles vagy ezenkívül helyesen és valósághűen megadni nekünk e-mail címedet, postacímedet és/vagy egyéb elérhetőségi adataid, elismerve, hogy ezeket az adatokat szükség esetén felhasználhatjuk a veled való kapcsolatfelvételhez (lásd: Adatvédelmi Szabályzatunk). Ha nem biztosítod számunkra az összes szükséges információt, nem tudjuk feldolgozni a megrendelésedet.

A “www.funidelia.hu” weboldalon történő megrendeléssel megerősíted, hogy teljes mértékben jogosult vagy a hitelkártya használatára, amennyiben ezt a fizetési módot választod. A “www.funidelia.hu” weboldalon csak azok dolgozhatnak fel megrendeléseket, akik rendelkeznek az ezen a weboldalon szereplő árukkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos szerződések aláírásához szükséges jogi felhatalmazással.

A megrendelés leadásához kövesd az online vásárlási folyamatot a fizetésig.

Ezt követően egy e-mailt fogsz kapni, amely visszaigazolja a megrendelés kézhezvételét. Ne feledd, ez nem jelenti azt, hogy megrendelésedet elfogadtuk, csak azt, hogy elküldted felénk kérésedet egy vagy több termékünk megvásárlására. Minden megrendelés a mi visszaigazolásunk függvénye. Megrendelésed egy olyan e-mail küldésével erősítjük meg, amelyben közöljük, hogy a termék(ek) feladásra kerül(nek) (Feladási Visszaigazolás).

A Funidelia és a vásárló közötti adásvételi szerződés csak ezen Feladási Visszaigazolás megküldésével jön létre.

A Szerződés csak a Feladási Visszaigazolásban szereplő termékekre vonatkozik.

Nem vagyunk kötelesek más, a megrendelésben esetleg szereplő terméket biztosítani mindaddig, amíg nem küldünk számodra az említett termékről Feladási Visszaigazolást.

A FUNIDELIA mindent megtesz annak érdekében, hogy a termékigényt illetően minden ügyfelet kielégítsen. Azonban minden megrendelés a termék elérhetőségétől függ. Ha bármilyen ellátási nehézség merül fel, vagy ha a termékek elfogytak, fenntartjuk a jogot, hogy hasonló minőségű, rendelkezésre álló hasonló termékeket ajánljunk. Ha nem kívánod megrendelni a javasolt termékek egyikét sem, akkor visszatérítjük számodra a nem elérhető termékek árát.

A TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA

A FUNIDELIA vállalja, hogy termékeit kifogástalan állapotban szállítja a megrendelőlapon megadott szállítási címre.

Kérheted, hogy megrendelésedet eltérő címre, a megrendelőtől eltérő személy részére szállítsuk ki, de csak akkor, ha a szállítási cím a szállítási területünkön belül van.

Távoli címekre vagy a szállítási területünkön kívüli helyekre nem szállítunk. A Funidelia ezért fenntartja magának a jogot, hogy elutasítsa a szállítást minden olyan területre, ahol a szállítás meghiúsulásának kockázata magas.

A kiszállítás biztosítása érdekében örömmel vennénk, ha olyan címet adnál meg, amelyen munkaidőben képesek fogadni a szállítást.

A FUNIDELIA a szállítást neves kézbesítő cégeken keresztül bonyolítja, mint például a GLS vagy a DHL. Előfordulhat, hogy új cégeket veszünk fel ügyfeleink értesítése nélkül.

A FUNIDELIA minden részletet a szállításról a vásárló rendelkezésére bocsát. Vagyis közöljük a nyomon követési számot és a megrendelését teljesítő céget, hogy közvetlenül kapcsolatba léphess velük a megrendelésed aktuális helyzetét illetően.

Az áru kiszállítása az ügyfél által megadott postacímre történik. Abban az esetben, ha a vevő a kézbesítéskor nem tartózkodik ott, egy üzenetet hagyunk, amelyben utasításokat nyújtunk az új kézbesítés megszervezésére vonatkozóan, amelyet azonban nem tudunk garantálni. A legtöbb esetben telefonon keresztül vesszük fel veled a kapcsolatot. A FUNIDELIA fenntartja a jogot, hogy az itt leírtaktól függetlenül megváltoztassa a szállítási módot és a szállító céget, amennyiben ez nem okoz kárt vagy sérülést a termékben.

A szállítási költségek a vásárlás végső szakaszában kerülnek feltüntetésre, a választott prioritástól - sürgős vagy normál - és a címtől függnek. A feltételek változhatnak.

A jelen Feltételeknek megfelelően úgy tekintjük, hogy a termékek kiszállítása megtörtént, amint azok átvételét a megbeszélt szállítási címen aláírták.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

A Funidelia a terméktől függően különböző szállítási időkeretekkel dolgozik. Ennek alapelveiről a Szállítások című részben tájékozódhatsz. A vásárlási folyamat során azonban ellenőrizheted az egyes rendelések előrehaladását.

Ha valamelyik kért termék jelenleg nincs a raktárunkban, a szállítás késhet. Erről a vásárlás után azonnal értesítünk.

A www.funidelia.hu oldalon található egyes termékek szállítási határideje eltér a megszokottól, de ez az egyes termékek oldalán helyesen feltüntetésre kerül.

Ezek az időkeretek átlagértékek, ezért csak becslések. Lehetséges, hogy logisztikai vagy előre nem látható okok miatt változnak.

Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudjuk tartani a becsült szállítási határidőt, értesítünk téged, és lehetőséget adunk arra, hogy folytasd vagy ne folytasd a vásárlást. Ha a folytatás mellett döntesz, új szállítási dátumot állapítunk meg. Ha a megrendelés lemondása mellett döntesz, a teljes vételárat visszatérítjük feléd. Ne feledd, hogy vasárnap nem szállítunk.

A SZÁLLÍTÁS ELMARADÁSA

Előfordulhatnak olyan rendkívüli körülmények, mint például a raktárkészlet késedelme, amelyek a megrendelés visszaigazolásának időpontjában akadályozzák a termék kiszállítását. Ezekben az esetekben értesítünk arról, hogy a normál rendelési folyamat miért szakadt meg. Új szállítási időpontot biztosítunk, vagy a teljes vételár teljes visszatérítését.

A “www.funidelia.hu” weboldalon feltüntetett árak tartalmazzák a vásárlás napjától érvényes ÁFA-t, de nem tartalmazzák a szállítási költségeket és az esetleges adminisztrációs költségeket, amelyek a teljes összeghez hozzáadódnak.

A szállítási költségekkel kapcsolatos további információkért látogass el a Szállítás című szakaszba.

A fizetési módból adódó adminisztratív költségekkel kapcsolatos további információkért látogass el a Hogyan Vásároljunk című szakaszba.

A FUNIDELIA fenntartja a jogot, hogy a www.funidelia.hu oldalon feltüntetett eladási árakat bármikor megváltoztassa. Az árak azonban tévedéseknek lehetnek kitéve.

A különböző fizetési módokról és a kapcsolódó adminisztrációs költségekről további információkat a Fizetési Módok című fejezetben találsz.

A FUNIDELIA fenntartja magának a jogot, hogy a fizetési módokat újak létrehozásával vagy a meglévők megszüntetésével megváltoztassa, az ügyfél ellenvetése nélkül. Ha azonban a fizetési mód megváltoztatása egy már lezajlott megrendelést érint, a “www.funidelia.hu” kapcsolatba lép az ügyféllel, hogy értesítse a változásról, és lehetőséget adjon a lemondásra.

FIZETÉS BIZTONSÁGOS VISA KÁRTYÁVAL VAGY AMERICAN EXPRESS KÁRTYÁVAL

A terhelések online történnek, miután a megfelelő adatokat az illetékes pénzügyi szervezet fizetési átjáróján keresztül ellenőrizték.

A fizetési rendszerünk maximális biztonsága érdekében a “www.funidelia.hu” az e-kereskedelemben vezető pénzügyi szervezetek biztonságos rendszereit használja.

Így bizalmas adataidat titkosított formában (SSL) közvetlenül a megfelelő szervezetnek küldjük. Az általunk használt SSL titkosítási rendszer garantálja a legmagasabb szintű biztonságot és bizalmasságot adataid számára a hálózaton keresztül történő elküldésekor.

A hitelkártyaadataid nem tároljuk egyik adatbázisunkban sem. Kizárólag a pénzügyi szervezetek biztonságos fizetési átjárójának virtuális POS-ján (Point of Sale) használjuk őket.

A hitelkártyákat a kibocsátó szervezetük ellenőrzi és engedélyezi. Ha a megfelelő kibocsátó szervezet nem tudja engedélyezni a fizetést, nem vállalunk felelősséget semmilyen késedelemért vagy szállítási hibáért, és nem tudunk szerződést kötni veled.

A FUNIDELIA fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárló által megadott személyes adatokat, és megtegye a szükséges intézkedéseket (beleértve a megrendelés törlését is) annak érdekében, hogy a megvásárolt árut a megrendelésben megadott adatoknak megfelelően szállítsák le.

Visszaküldési irányelveinkről bővebb információt a Visszaküldési Irányelvek részben találsz.

A FUNIDELIA garanciát vállal hibás gyártás esetén. A termék nem rendeltetésszerű használatából eredő hiba vagy hiányosság nem tartozik a garancia hatálya alá.

Hibás termék esetén a Funidelia megfelelő javítást, cserét, árengedményt vagy szerződésbontást eszközöl, amelynek költségei a vásárlót nem terhelik. A Funidelia a hibás termékekért a szállítás időpontjától számított két évig vállal felelősséget. A vásárlónak a termék hibájáról a Funideliát a hiba felfedezésétől számított két hónapon belül tájékoztatnia kell.

A visszaküldött terméknek meg kell felelnie a Visszaküldési Irányelvek fent említett rendelkezéseinek.

A garancia nem vonatkozik a külső tényezők, balesetek, különösen elektromos balesetek, elhasználódás, helytelen használat és a termékhez tartozó, a Szolgáltató által megadott utasítások figyelmen kívül hagyása által okozott értékcsökkenésre.

Azokra a termékekre, amelyeket az ügyfél, vagy a Gyártó által nem engedélyezett személy módosít vagy javít, a garancia nem vonatkozik.

További információért vagy bármilyen kérdésért kérjük, lépj kapcsolatba velünk a Kapcsolatfelvételi Űrlapunkon keresztül.

A FUNIDELIA felelőssége a “www.funidelia.hu” oldalon vásárolt termékekkel kapcsolatban szigorúan a termék árára korlátozódik, és nem terjed ki azokra a kisebb hibákra vagy mulasztásokra, amelyek akkor fordulhatnak elő, ha minden szükséges óvintézkedést betartottak.

A FUNIDELIA nem vállal felelősséget a termékeik helytelen használatából eredő anyagi vagy tárgyi károkért. Ez vonatkozik a forgalmazó által a termékeken végrehajtott esetleges változtatásokra is.

A FUNIDELIA nem vállal felelősséget az ügyfél vagy harmadik fél által elszenvedett közvetett károkért, működési veszteségért vagy munkanélküliségért, még akkor sem, ha az említett károkat, veszteségeket vagy visszaesést a FUNIDELIA előre látta, vagy tudomására hozták.

Az előző bekezdések következményeire is figyelemmel, a FUNIDELIA pénzügyi felelőssége a hatályos általános feltételek szerint nem haladhatja meg a vásárláskor kifizetett teljes összeget, függetlenül az adott kérdéstől.

A jelen záradékban foglaltak nem érintik a fogyasztó törvény által elismert jogait, sem a szerződés felbontásához való jogát.

Ezeket az általános feltételeket a spanyol jog szabályozza. Mindkét fél szabadon fordulhat a zaragozai bíróságokhoz a jogviták megoldása érdekében, vagy lemondhat bármely más joghatóságról.

A weboldal elemeit a FUNIDELIA által azonosított termékek értékesítésére tervezték.

A weboldal részét képező valamennyi illusztráció, minta, szimbólum, grafika, fénykép, kép és bármely más elem a FUNIDELIA kizárólagos tulajdonát képezi, vagy a hivatalos forgalmazó által licencelt.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a FUNIDELIA jogai a weboldal tartalmára, kialakítására és forráskódjára vonatkozóan a szellemi és ipari tulajdonra vonatkozó hatályos spanyol és nemzetközi jogszabályok alapján védettek.

A ®Funidelia bejegyzett védjegy.

A FUNIDELIA írásos engedélye nélkül szigorúan tilos a weboldal és annak tartalmának teljes vagy részleges reprodukálása, még hiperhivatkozással is.

Továbbá szigorúan tilos a másolás, sokszorosítás, adaptáció, módosítás, terjesztés, kereskedelmi forgalomba hozatal, nyilvános közlés vagy bármilyen más olyan tevékenység, amely sérti az ipari és szellemi tulajdonra vonatkozó hatályos spanyol és/vagy nemzetközi jogszabályokat, mint például a weboldal tartalmának engedély nélküli felhasználása.

A FUNIDELIA nem tart igényt semmilyen hallgatólagos felhatalmazásra vagy engedélyre a www.funidelia.hu. weboldalon található tartalmak szellemi és/vagy ipari tulajdonjogaira.

A vonatkozó rendeletek előírják, hogy a veled folytatott információcsere vagy kapcsolattartás egy része írásban történjék. A www.funidelia.hu weboldalunk használatával elfogadod, hogy levelezésünk nagy része elektronikus úton zajlik.

A kapcsolatot e-mailben vesszük fel veled.

A szerződés értelmében hozzájárulsz az elektronikus kapcsolattartáshoz, és tudatában vagy annak, hogy a veled közölt valamennyi szerződés, értesítés, információ és egyéb kapcsolattartás elektronikus formában történik, és megfelel az írásbeli kapcsolattartás jogi követelményeinek.

Ez a feltétel nem érinti a törvényileg elismert jogaidat.

A nekünk szóló értesítéseket a Kapcsolatfelvételi Űrlap segítségével kell továbbítanod. A korábban meghatározott feltételeknek megfelelően, hacsak másképp nem rendelkezünk, e-mailben vagy postai úton kommunikálhatunk veled.

Amikor a felhasználónak személyes adatokat kell megadnia, tájékoztatjuk Adatvédelmi Irányelveinkről.

A weboldalunkon történő regisztrációval személyes adataid adatbázisunk részévé válnak, és kizárólag értékesítési és statisztikai célokra használjuk fel őket.

A személyes adatok összegyűjtése és kezelése mindenkor az Adatvédelmi Alaptörvény, 15/1999 december 13-i 15/1999. számú törvényben foglalt elveknek és kötelezettségeknek, valamint a fejlesztési szabályozásoknak és az Adatvédelmi Szabályzatunkban korábban említett előírásoknak megfelelően történik.

Ezek a feltételek az Általános Szerződési Feltételeink szerves részét képezik.

További információkért kérjük, olvasd el az Adatvédelem & Biztonság című részt.

Megjegyzéseid és javaslataid nagyon szívesen fogadjuk. Kérjük, küldd el őket Kapcsolatfelvételi Űrlapunkon keresztül.

Top