Születésnap Harry Potter jegyében: ünnepi dekorációk és kellékek

Ha Harry Potter rajongó vagy vagy meg akarsz lepni egy rajongót egy Harry Potter születésnapi bulival, akkor ma szerencséd van! Mintha csak a Felix Felicis bájitalt ittad volna meg, a szerencse úgy hozta, hogy a Funidelianál rátaláltál a legjobb Harry Potter buli dekorációra egy olyan születésnapi partira, amilyenre Hogwarts büszke lehetne. Semmi sem fog hiányozni!

Egy Harry Potter születésnapi buli nagyon szórakoztató lehet. Nem csak arról van szó, hogy díszítsük a helyszínt, de a gyerekek és a felnőttek is beszerezhetnek egy Harry Potter jelmezt a születésnapi partira jövet, hogy kedvenc Harry Potter karaktereiknek öltözve érkezhessenek. 

Emellett a Funidelia Harry Potter születésnapi dekorációi között találhatsz: lufikat, piñatákat, girlandokat és zászlófüzéreket, asztaldíszeket, torta- és cupcake formákat sőt még egy Harry Potter fotófalat is. Ha a Harry Potter dekoráció ebben a kategóriában nem tűnik elégnek, további dekoratív elemeket is bevonhatsz a Hogwarts házak színeivel: piros, zöld, kék és sárga. Így a Harry Potter születésnapi buli könnyedén átalakulhat a Házak Kupájának ünneplésévé a Hogwarts Nagytermében.

Mindent megtalálsz nálunk ahhoz, hogy a legvarázslatosabb Harry Potter születésnapi bulit rendezhesd. Ráadásul a merchandising szekciónkban megtalálhatod a tökéletes Harry Potter ajándékot a szülinaposnak.

Szervezd meg a legjobb Harry Potter születésnapi partit a "muggle" világban, és teremtsd újra a legismertebb mágikus univerzumot ezzel az eredeti Harry Potter parti dekorációval.

https://www.funidelia.hu/cart

Teríték

Pinaták és Pinata kiegészítők

Lufik

Függő dekoráció

Kellékek sütéshez

Photocall & buli készlet

Gyertyák

Levélpapír és ajándékcsomagolás

Harry Potter Jelmezek és kiegészítők
Harry Potter varázspálca
Made by Funidelia
Griffendéles sál Harry Potter
Made by Funidelia
Griffendéles Harry Potter nyakkendő
Made by Funidelia
Harry Potter szemüveg fiúknak
Made by Funidelia
Ajándékötletek
Top