https://www.funidelia.hu/cart

Adatvédelmi Irányelvek

Adatvédelmi Irányelvek

Az adatvédelem bizalom kérdése. Mivel az Ön személyes adatai fontosak a számunkra, ezért adatvédelmi irányelveinket a Spanyolországban (és Európában) hatályos adatvédelmi jogszabályokhoz igazítottuk. A Funidelia kijelenti, hogy az adatok feldolgozása során megfelel a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről szóló, 2016. április 27-i (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendeletnek.

A Funidelia.hu a Funiglobal Development S.L. (továbbiakban: FUNIDELIA) tulajdona, amely spanyol székhelyű, Zaragozában bejegyzett (4257. kötet, 24. dokumentum, Z-63129 oldal), korlátolt felelősségű társaság, ESB22370902 adószámmal. Székhelye a Calle Bari, 28. Nave H, Plataforma Logística Plaza iroda, 50197, Zaragoza - Spanyolország. A hivatalos kommunikáció a kapcsolat-felvételi űrlapon keresztül történik.

Azokhoz a személyes adatokhoz, amiket a Funidelia oldalán megadott (eljuttatva a Funidelia csapatához): családnév és keresztnév, e-mail cím, kiszállítási és számlázási cím, telefonszám, megvásárolt termékek, valamint a fizetés módja (választott opció) és összege. Ezekre az adatokra az Önnel kötött szerződés teljesítéséhez van szükség. A vonatkozó jogszabályok szerint bármikor kérheti ezek helyesbítését, törlését vagy megszüntetését.

A Funidelia garantálja, hogy adatait törvényes, megbízható és átlátható módon kezeljük. Ezeket az adatvédelmi irányelvekben meghatározott konkrét, explicit és legitim célok miatt gyűjtjük, és csak az Ön hozzájárulásával használjuk fel. Beleegyezését joga van bármikor visszavonni.

A Funidelia az Ön által megadott információkat a szerződéses kapcsolathoz használja. (Megrendelés kiszállításához a megfelelő személynek és címre, a felmerülő kérésekre és kérdésekre történő visszajelzéshez, szükséges információk elküldéséhez a vásárlásról, információk a Funidelia termékeiről). Ezen információk felhasználásával a felhasználói élményt is javítjuk. Például az érdeklődésének megfelelő termékeket jelenítünk meg. A rendelkezésre álló információk alapján a Funidelia kereskedelmi profilokat hoz létre azért, hogy ezzel személyre szabott hirdetéseket kínáljon felhasználóinak (remarketing), valamint olyan üzeneteket, promóciókat és kedvezményeket (hírlevelek) küldjön, amelyek kifejezetten az Ön érdeklődési körére koncentrálnak, feltéve, hogy ezekhez előzetesen hozzájárult.

A megadott adatokat a feldolgozás céljától függően a szükséges ideig megőrizzük. Kereskedelmi kommunikáció esetén azokat csak az érdekelt fél hozzájárulásával tartjuk meg, abban az esetben, ha nem kérte az adatok törlését. Az üzleti kapcsolat folytatásához szükséges adatokat a jogilag meghatározott ideig tároljuk.

Az adatokat kizárólag az itt említett legitim célokra használjuk fel. Ezekkel a célokkal összeegyeztethetetlen feladatokhoz ezeket nem hasznosítjuk.

Tájékoztatjuk, hogy a szerződés betartása (a megrendelés elküldése) vagy a folyamat során bekövetkező esetleges problémákról való értesítés érdekében az Ön által megadott módon (e-mail vagy telefon) üzeneteket küldhetünk. Ezek az intézkedések mindenképp szükségesek a szerződés megfelelő teljesítéséhez. Ebben az értelemben tehát a folyamat lezárulásáig nincs lehetősége kifogást emelni az Ön adatainak feldolgozása ellen, mivel ha nem adja meg nekünk ezeket az információkat, akkor nem tudunk eleget tenni az adásvételi szerződésben lefektetett feltételeknek.

Hasonlóképpen, ha engedélyezi adatainak kereskedelmi kommunikációhoz történő használatát, akkor felhatalmaz bennünket, hogy érdeklődési körének megfelelő, informatív promóciós üzeneteket, kedvezményeket és hirdetéseket küldjünk. Ugyanilyen könnyedén és díjmentesen vonhatja vissza a hozzájárulást: írásban a Funiglobal Development S.L., Calle Bari, 28. Nave H, Plataforma Logística Plaza iroda, 50197, Zaragoza – Spanyolország címen vagy Űrlapunkon keresztül.

Röviden, a személyes adatok feldolgozásának jogalapja azon az igényen alapszik, hogy ezek az Önnel kötött adásvételi szerződés teljesítéséhez szükségesek. Az adatok feldolgozására emellett azért van szükség, hogy az Ön hozzájárulásával és a Funidelia érdekeinek megfelelően (statisztikai célok, piackutatás, felmérések stb.) kereskedelmi hirdetéseket küldhessünk, feltéve, hogy ezek nem sértik az Ön jogait vagy érdekeit.

A Funidelia feltételezi, hogy az adatokat a felhasználó vagy a felhasználó által meghatalmazott személy adta meg, és hogy azok valódiak és pontosak. Az Ön feladata, hogy frissítse saját adatait. A Funidelia nem vállal felelősséget az ügyfelek személyes adatainak pontatlanságáért. Ha elfogadja az adatvédelmi irányelveinket, azzal kijelenti, hogy minden nekünk megadott információ megbízható és Ön felel az ilyen információk okozott károkért, amelyek a Funidelia céget érintik.

Szigorúan tilos 16 év alatti felhasználók számára személyes adatok továbbítása az oldalon keresztül. Ha személyes információkat ad meg oldalunkon, akkor szavatolja, hogy 16 éves vagy annál idősebb.

Az Adatvédelmi Szabályzat elfogadása mind a vásárlásánál, mind a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül elküldött kérdéseknél kötelező. Az oldal böngészésével a felhasználók nem szolgáltatnak semmilyen személyes információt és erre nem is kötelezhetőek. Az ügyfelek és felhasználók garantálják, hogy az oldal tartalmával nem élnek vissza, és a webhelyet nem támadják meg.

A szolgáltatott adatokat jogszerűen továbbíthatjuk szolgáltatóinknak, akik az Európai Gazdasági Térségben (EGT) és azon kívül találhatók. Az EGT térségen kívül az úgynevezett Adatvédelmi Pajzs (Privacy Shield, Egyesült Államok) vagy más jogalap vonatkozik. Ezek a szolgáltatók lehetnek például futárszolgálatok vagy olyan harmadik felek, akik a törvény szerinti egyéb feladatokon kívül személyre szabott üzleti kommunikációt folytatnak a Funidelia nevében.

A Funidelia elkötelezett amellett, hogy az Ön által megadott információkat a lehető legbizalmasabban kezelje, és csak a megadott célokra használja fel. A jelenlegi adatvédelmi jogszabályokkal összhangban a Funidelia vállalja, hogy az ügyfelek által szolgáltatott adatoknak megfelelő biztonságot garantál. Ezen kívül minden rendelkezésre álló intézkedést megtesz az adatvesztés, a visszaélés, a manipuláció, az illetéktelen hozzáférés és törlés megakadályozása érdekében.

A Funidelia olyan SSL technológiát használ, amely lehetővé teszi, hogy a megadott adatokat titkosítsuk és megakadályozzuk, hogy harmadik felek hozzáférjenek. A legfontosabb védelem azonban a saját jelszó használata. Ezt soha ne adja meg harmadik félnek és ne szolgáltassa ki fiókját másoknak.

Az Ön által megadott adatokat csak a rendelések feldolgozására és a szolgáltatásaink fejlesztésére használjuk. Ezeket előzetes beleegyezés nélkül soha nem adjuk tovább harmadik személyeknek.

Joga van hozzáférést kérni azokhoz a személyes adatokhoz, amelyeket Önről tárolunk. Ugyanígy jogában áll bármikor kérelmezni azok pontosítását, törlését vagy korlátozását, valamint az adatok felhasználásának vagy továbbításának megtagadását, feltéve, hogy azokra már nincsen szükség azokhoz a célokhoz, amelyekhez nyilvántartásba vettük őket (ilyen az adásvételi szerződés megkötése vagy a megrendelt termékek elküldése).

Az Ön jogai a következők:

  • Tiltakozás joga. Adatainak feldolgozása ellen bármikor kifogást emelhet a korábban adott hozzájárulás visszavonásával. Ebben az esetben többé nem használjuk fel személyes adatait kereskedelmi célokra. Csak a szerződés teljesítéséhez feltétlenül szükséges értesítéseket vagy a folyamat során felmerülő problémákról küldünk értesítéseket.
  • Hozzáférés joga. Teljes hozzáféréssel rendelkezik minden, Ön által megadott információhoz és azok céljaihoz, legyen szó saját felhasználásáról vagy harmadik féllel folytatott kommunikációs célról, akár jogi okoból, akár előzetes beleegyezéssel.
  • Helyesbítés joga. Adatait bármikor módosíthatja és frissítheti.
  • Hordozhatósághoz való jog. Önnek joga van az információk egyszerű letöltéséhez felhasználói fiókjából.
  • Elutasítás joga. Adatainak törlését csak azután kérheti, hogy a vonatkozó előírásokban meghatározott törvényes tárolási időszak letelt.

Ezen jogok igénybevétele érdekében kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül vagy a Funiglobal Development S.L. Calle Bari, 28. Nave H, Plataforma Logística Plaza, 50197, Zaragoza - Spanyolország címre elküldött levéllel kell kapcsolatba lépnie velünk. Személyazonosságát a személyi igazolvány fénymásolatával kell igazolnia.

Tudatjuk továbbá, hogy panaszt az illetékes adatvédelmi hatósághoz is benyújthat, amennyiben úgy érzi, hogy a jogainak gyakorlásával nincs megelégedve. Ehhez először mindenképp keresse fel az edps.europa.eu weboldalt.

A Funidelia adatvédelmi irányelveit a Spanyolországban (és Európában) hatályos adatvédelmi jogszabályokhoz (az Európai Parlament és a Tanács 2016. április 27-i (EU) 2016/679 rendelete) igazítjuk. Az alkalmazandó törvényeknek és rendeletek változásainak megfelelően adatvédelmi irányelveinket időként módosíthatjuk. Javasoljuk, hogy adatvédelmi irányelvekeinket időről időre olvassa át, mielőtt megrendelést indítana.

Top