Harry Potter jelmezek felnőtteknek és gyerekeknek

Ha szeretnél felvételt nyerni a Roxfortba, a varázslatok és bűbájok iskolájába, ahol minden lehetséges, csupán egy hiteles Harry Potter Jelmez kell hozzá. Online katalógusunkban megtalálhatod a Harry Potter, maga a karakter jelmezét, kerek szemüvegével, varázspálcájával, köpenyével és a híres gryffindor Jelmez-ével, de a Hermione Granger jelmezt és más karakterek, mint Ron Weasley, Voldemort sőt Mortifágus és Dementor kosztümöket is.

Vannak felnőtt Harry Potter jelmezünk és gyermek Harry Potter jelmezünk, hogy mindenki átöltözhessen és válhasson a legismertebb mugli családdá a nem-varázsló világban.

Emlékezz arra, hogy egy varázslónak a kellékek nagyon fontosak. Szóval, amikor a Harry Potter jelmezedet tervezed, ne feledkezz meg a kerek szemüvegedről, hogy semmiről se maradj le Snape professzor bájitalóráján és szerezz extra pontokat a házadnak, a saját vagy kedvenc karaktered varázspálcájaval készen állsz a varázslatokra, a sál, hogy meleged legyen a kviddic meccseken, a ruhád vagy köpenyed, hogy mindenki tudja, melyik csoportba tartozol Roxfortban, sőt még az arany csikót is, ha a legjobb kereső szeretnél lenni.

És ha, mint mi, te is igazi potterhead vagy és nem szereted a dolgokat mugli módjára csinálni, megszerezheted a zászlókat, lámpákat, torta és sütemény formákat és egyéb kiegészítőket, hogy egy igazi lány Harry Potter jelmez partit vagy születésnapot ünnepelhess.

Rendeld meg már ma a gyermek vagy felnőtt Harry Potter jelmez-edet és kapd meg holnap sürgős bagollyal!

https://www.funidelia.hu/cart
Legnépszerűbb Kategóriák
Rendezés szempontja
- : 161 találat
Szűrés eszerint:
Keresésed:
    Top