Medve Jelmezek

Ha állati jelmezeket keresel, amelyek igazán eredetiek, akkor a helyes helyre jöttél! Ugyanis a Funidelia-nál találhatod meg a legjobbakat.

A medve jelmezek kétségtelenül a gyermekek és felnőttek egyik kedvenc választása, talán az ilyen gyermekkedvence miatt mint Micimackó, a Szeretet Bocsok... vagy talán a klasszikus plüss maci (Teddy Bears) miatt gyermekkorunkból.

Vajon keresel egy kényelmes, meleg, praktikus és természetesen aranyos medve jelmezt? Akkor nézd meg a kínálatunkat az olyan onesie típusú medve jelmez-ekből, amelyekkel pandamackóvá vagy jegesmedvévé változhatsz. Emellett rendelkezésre állnak barnamedve és pandamacis jelmezek gyerekeknek, felnőtteknek és nagyobb méretekben. A családod és te is alkothattok egy abszolút aranyos medvecsapatot!

A Funideliában a legjobb minőségű medve jelmezek közül választhatsz, különösen a legkisebbek számára. Pillants rá a babák számára készült medve jelmezeinkre: rózsaszínű macik, pandas macik, egy barna medve és egy ölelnivaló jegesmedve.

Ne feledd a medve jelmezekhez illő kiegészítőket az utolsó simításhoz! Kiegészítőink között találsz bolyhos füllel ellátott hajpántokat, gyermek álarckákat, maszkokat stb.

https://www.funidelia.hu/cart
Rendezés szempontja
- : 34 találat
Szűrés eszerint:
Keresésed:
    Top