Nyúl Jelmezek

Üdvözöljük a nyulak hihetetlen világában! A nyuszik sokunk kedvenc állatai, és ezért a Nyúl Jelmezek közül sokaknak a legkedvesebbek. A Funideliánál széles választékot kínálunk Nyúl Jelmezekből, hogy mind a gyerekek, mind a felnőttek kedvenc karakterükké változhassanak.

Mert valóban, nagy katalógusunk van a nyúl és nyuszi jelmezekből. Lehet, hogy egy napra bele akarsz bújni a mesék és a fantázia világába az Alicia Fehér Nyúl jelmezébe az Csodaországban. De ha valami igazán eredeti és szórakoztató nyúl jelmezét keresed, mint Chandler rózsaszín nyúl jelmeze a Barátok közdben, azt is megtalálod. Minden elérhető gyermek és felnőtt méretben. Megtalálhatóak nyuszilány jelmezek is, a legédesebbtől a legkisebbek számára a legmerészebb Playboy nyuszilány stílusig, amilyet Bridget Jones is viselt.

Nem hiányozhatnak a baba nyuszis jelmezek sem a legkisebbeknek, nagyon kényelmesek és könnyen felvehetőek. Valóban megölelhetőek lesznek!

Ha a bulid Halloween, vagy horror témájú, akkor a mi latex nyúl maszkunkkal a legijesztőbb nyúllá válhatsz, csak adj hozzá véres kiegészítőket, és készen állsz a partira.

És természetesen vannak Húsvéti Nyúl Jelmezek is, tökéletesek a családdal húsvéti tojáskeresésre és együtt szórakozni. Különböző modelleket találhat minden méretben.

A nyúl jelmezek széles kínálata mellett különböző kiegészítőket és tartozékokat is kínálunk, mint például nyúl fülek, szexi nyuszilány szettek, smink, nyúl fogak és orr vagy nyúl álarcok.

https://www.funidelia.hu/cart
Rendezés szempontja
- : 25 találat
Szűrés eszerint:
Keresésed:
    Top