Kis hableány Ariel Jelmezek

Gondolkozott már azon azon, hogy milyen lenne a tenger alatt élni? Ezek az Ariel kis hableány jelmezek csak segítenek kideríteni! Ők a legeredetibb sellő jelmezek a tengerekben.

Az Ariel jelmezek úgy fognak érezni magát, mint a Disney kis hableány, és a fenti világ kalandjaira álmodik. De ne aggódj, nem vagyunk olyanok, mint a tengeri boszorkány, ezért nem kérjük, hogy adja fel a hangját a Kis Hableány jelmezedért!

A lányoknak és a nőknek szánt ruha fényes türkiz szoknya, alján teljességgel, amely utánozza a halak farkát. A levendula teteje kiemeli a hosszú, vörös parókát, ezért mindenképp szerezzen egyet, így a Disney film Ariel élő képe lesz.

A Kis hableány jelmezek mellett Disney Ursula jelmezek is vannak, a tenger mélyéből származó gonosz boszorkány, aki a Disney filmben arra készteti Arielt, hogy feladja hangját a trón királyának. A Disney Ursula jelmezében fekete-lila szoknya és egy rövid, fehér hajú paróka található.

Keresse meg a Disney Princess Ariel lányoknak és nőknek a tökéletes jelmezeit a Disney The Little Sellő Disney-ről, valamint az eredeti tündérmesén alapuló ruhát.

Érezd jól magad és élj több ezer kalanddal a tenger alatt!

https://www.funidelia.hu/cart
Rendezés szempontja
- : 8 találat
Szűrés eszerint:
Keresésed:
    Top