Állatos Kalapok

Az Állatos Kalapok és kiegészítők megkülönböztetnek egy jelmezben. Ebben a szekcióban megtalálhatod a legjobb állatos kalapokat, amivel teljessé teheted az állatos megjelenésedet.

Az állatfejű sapkák szórakoztató és nagyon gazdaságos választás, hogy az állatjelmezek tökéletesek legyenek. Ezekkel megújíthatsz egy már meglévő jelmezt otthon, vagy nulláról kreálhatsz egyet alap ruhadarabokból, hiszen mindennel rendelkeznek, amire szükséged lehet a jelmezhez, mint például fülek vagy egy farok. Csak hagyd, hogy a kreativitásod szárnyaljon, és készítsd el az ideális állatjelmezed. Akár egy nyuszi, egy méhecske vagy egy katicabogár szeretnél lenni. Engedd szabadon a fantáziád.

Állatos sapkák szekciónkban ráadásul találhatsz állatos hajpántokat gyerekeknek és felnőtteknek is, amivel tökéletes végső simítást adhatsz a jelmezednek. Emellett rendelkezünk olyan állatos sapkákkal is, amelyekkel egyetlen kiegészítővel és egy perc alatt átváltozhatsz.

A Funideliánál soha nem feledkezünk meg a legkisebbekről, így kiegészítőink szekciójában állatos kalapokat is találsz babáknak.

https://www.funidelia.hu/cart
Rendezés szempontja
- : 47 találat
Szűrés eszerint:
Keresésed:
    Top