https://www.funidelia.hu/cart

Jogi nyilatkozat & Értékesítési Feltételek

Jogi nyilatkozat

A Funidelia.hu tulajdonosa:

FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L.
Calle Bari, 28. Nave H, Plataforma Logística Plaza, 50197, Zaragoza - Spain
E-Mail: info@funidelia.hu

Igazgatók:

Carlos Larraz Nasarre, Antonio Escartín Villellas

A FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. egy spanyol székhelyű, Zaragozában bejegyzett (4257. kötet, 24. dokumentum, Z-63129 oldal) korlátolt felelősségű társaság, ESB22370902 adóazonosítóval.


Értékesítési feltételek

A www.funidelia.hu weboldalt, melynek tulajdonosa a FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. a hatályos Általános Értékesítési Feltételek szabályozzák.

Ezek a feltételek a FUNIDELIA összes felhasználójának jogait és kötelezettségeit meghatározzák a "{ ShopField::getValueByName("shop_domain")}"oldalon keresztül kínált termékek és szolgáltatások kapcsán.

Ezek a feltételek ugyanolyan fontosak a számunkra, mint az Ön számára, hiszen ezek célja, hogy jogilag kötelező érvényű megállapodást kössünk, egyszerre védve az ügyfél és a társaság jogait.

Javasoljuk, hogy olvassa el a hatályos Adatvédelmi Irányelvekben lefektetett feltételeket.

A “www.funidelia.hu” webhely használatával vagy a megrendelés megtételével egyidőben lépnek érvénybe a feltételek és az adatvédelmi irányelveink. Ha nem ért egyet minden feltétellel vagy az adatvédelmi elvekkel, akkor kérjük, ne indítson megrendelést.

Mivel ezek a feltételek változhatnak, ezért azokat minden egyes megrendeléskor el kell olvasni.

A “www.funidelia.hu” oldalon történő megrendeléssel kijelenti, hogy teljes mértékben egyetért az árakkal, az eladáskor meghatározott termékleírással és az általános értékesítési feltételekkel, amelyek a szerződés teljesítésekor alkalmazandó feltételeket képezik.

Beleegyezik abba, hogy a “www.funidelia.hu” oldalt csak jogilag érvényes megrendelések és kérések benyújtására használja. Valódi e-mail címét, postai címét és/vagy egyéb elérhetőségeit helyesen kell megadnia, hozzájárulva, hogy szükség esetén ezeket felhasználjuk a kapcsolatfelvételhez (lásd: Adatvédelmi irányelvek). Ha nem ad meg minden szükséges információt, akkor megrendelését nem tudjuk feldolgozni.

A “www.funidelia.hu” oldalon történő megrendeléssel megerősíti, hogy jogosult hitelkártyája használatára, amennyiben ezt a fizetési módot választja. Csak az oldal termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó szerződések megkötéséhez szükséges jogi felhatalmazással rendelkezők dolgozhatnak fel megrendeléseket ezen az oldalon: “www.funidelia.hu”.

Megrendeléshez kövesse az online (vagy a telefonos vásárlási) folyamat utasításait egészen a fizetésig.

Ezt követően kapni fog egy e-mailt, amelyben visszaigazoljuk a megrendelés beérkezését. Ne feledje, hogy ez nem jelenti azt, hogy a megrendelését el is fogadtuk, mindössze annyit, hogy kifejezte szándékát egy vagy több termék megvásárlására. Minden megrendelést külön megerősítésre szorul. Ez e-mailben történik, ami megerősíti, hogy a termék(ek) feladását elindítottuk (Feladási Visszaigazolás).

A Funidelia és az ügyfél közötti adásvételi szerződés csak a Feladási Visszaigazolás elküldésekor kerül formalizálásra.

A szerződés csak a Feladási Visszaigazolásban szereplő termékekre vonatkozik.

A megrendelésbe foglalt más termékek elküldésére egészen addig nem vagyunk kötelezhetőek, amíg el nem küldjük Önnek a Feladási Visszaigazolást.

A FUNIDELIA minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy minden vásárló igényét kielégítse. A megrendelés azonban a termék elérhetőségétől is függ. Ha ellátási nehézségek merülnek fel, vagy kifogyunk a termékből, fenntartjuk a jogot arra, hogy hasonló, azonos minőségű terméket ajánljuk fel. Ha nem akarja megvásárolni az ajánlott terméket, akkor a beszerezni kívánt termék árát visszatérítjük.

Termékek kiszállítása

A FUNIDELIA elkötelezett amellett, hogy tökéletes állapotban szállítsa ki termékeit a rendelés során megadott címre.

Kérheti, hogy megrendelését a megrendelőtől eltérő címre és más személynek szállítsuk ki, de csak akkor, ha a kézbesítési cím a kézbesítési területünkön belül található.

Megközelíthetetlen és a kézbesítési területén kívül eső helyekre nem szállítunk ki. A Funidelia fenntartja a jogot arra, hogy visszautasítsa a házhozszállítást olyan helyekre, ahová nem biztosított a kézbesítés.

A kézbesítés biztosítása érdekében mindenkit arra kérünk, hogy olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben is képes átvenni a terméket.

A FUNIDELIA a szállításokat olyan megbízható futárcégeken keresztül intézi, mint például a myHermes vagy a DHL. Erre a listára új társaságokat is felvehetünk, az ügyfelek értesítése nélkül.

A FUNIDELIA a szállítás összes részletét elérhetővé teszi ügyfelei számára. Tehát a nyomkövető számot és a futárcég nevét, amely intézi a megrendelését. Így akár közvetlenül is kapcsolatba léphet velük a megrendelés aktuális állapotát illetően.

A termékek kézbesítésére az ügyfél által megadott címen kerül sor. Abban az esetben, ha az ügyfél nincs jelen a kézbesítéskor, a további teendőkről egy értesítőt hagyunk, noha ezt nem minden esetben tudjuk garantálni. A legtöbb esetben telefonon veszik fel a kapcsolatot Önnel. A FUNIDELIA fenntartja a jogot a szállítási típus és a futárszolgálat megváltoztatására, az itt leírtaktól függetlenül, feltéve, hogy ez nem jelenti a termék sérülését vagy károsodását.

A szállítási költségeket a vásárlás utolsó szakaszában tüntetjük fel, és a választott prioritástól (elsőbbségi vagy hagyományos), valamint a kiszállítási címtől függ. A feltételek változhatnak.

A jelenleg hatályban lévő Feltételeknek megfelelően a termékeket kézbesítettnek tekintjük attól a pillanattól fogva, amikor a megállapodás szerinti kiszállítási címen aláírták azok kézbesítését.

Kiszállítási Időkeret

A Funidelia terméktől függően különböző kiszállítási időkeretekkel dolgozik. Ezek magyarázata a Házhozszállítás szakaszban található. A megrendelés folyamata során azonban bármikor ellenőrizheti a rendelések állapotát.

Ha a kért termékek közül valamelyik nem elérhető a raktárunkban, akkor késhet a szállítás. Erről a vásárlás után azonnal értesítjük majd.

A www.funidelia.hu weboldalon található néhány termék kiszállítási ideje eltérhet a szokásostól. Ez minden esetben fel lesz tüntetve az adott termék oldalán.

Ezek az időkeretek átlagok, tehát csak becslések. Lehetséges, hogy logisztikai vagy előre nem látható okok miatt megváltoznak.

Ha valamilyen okból nem tudjuk teljesíteni a kiszállítást a becsült időn belül, akkor értesítjük Önt, és felkínáljuk a rendelés visszavonásának lehetőségét. Ha úgy dönt, hogy folytatja a vásárlást, akkor új szállítási dátumot határozunk meg. Ha úgy dönt, hogy visszavonja azt, akkor a vásárlás teljes összegét visszatérítjük. Ne feledje, hogy vasárnap nincsen kiszállítás.

Sikertelen Kiszállítás

Rendkívüli körülmények, melyek akadályozzák a termék kiszállítását (például a készlet feltöltésének késése) sajnos előfordulhatnak. Ilyen esetekben egy értesítést küldünk arról, hogy miért áll a rendelési folyamat. Új kiszállítási dátumot vagy a vásárlás teljes összegének visszatérítését is felajánljuk Önnek.

A “www.funidelia.hu” webhelyen feltüntetett árak tartalmazzák a vásárlás napjára érvényes áfát, de nem terjednek ki a szállítási és az esetleges adminisztratív költségekre, amelyek a teljes összeghez adódnak hozzá.

A kiszállítási költségekről a Házhozszállítás menüpontban talál további információkat.

A fizetési mód adminisztratív költségeivel kapcsolatos információkért tekintse meg a Hogyan vásároljon című részt.

A FUNIDELIA fenntartja a jogot arra, hogy a www.funidelia.hu oldalon feltüntetett árakat megváltoztassa. Sőt, az árakban hiba is lehet.

A különböző fizetési módokról és járulékos adminisztratív költségekről bővebb információkat a Fizetési Módok szakaszban talál.

A FUNIDELIA fenntartja a jogot a fizetési módok megváltoztatására újak létrehozásával vagy a meglévők megszüntetésével. Ezek ellen nem lehet kifogást emelni. Ha azonban a fizetési mód megváltozása folyamatban lévő megrendelést érint, a “www.funidelia.hu” felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy értesítse a változásról és lehetőséget adjon a lemondásra.

Biztonságos fizetés Visa vagy American Express kártyával

A díjak kiszámítása online, a megfelelő pénzügyi intézmény fizetési felületén keresztül történik az adatok egyeztetésével.

A “www.funidelia.hu” oldalon elérhető fizetési rendszer a maximális biztonság garantálása érdekében az elektronikus kereskedelem legmegbízhatóbb pénzügyi szervezeteinek rendszereit használja.

A bizalmas adatokat közvetlenül, titkosított formátumban (SSL) küldjük el a megfelelő entitásnak. Az általunk használt SSL titkosító rendszer garantálja a maximális biztonságot és a bizalmas kezelés módját a hálózaton keresztüli adatátvitel során.

Hitelkártyák adatait egyetlen adatbázisunk sem tárolja. Ezeket kizárólag a pénzügyi szervezetek biztonságos fizetési platformjain található POS értékesítési pontok használják.

A hitelkártyák a kibocsátó szervezet ellenőrzési és hitelesítési folyamatain mennek keresztül. Ha az érintett szerv nem engedélyezi a kifizetést, nem vállalunk felelősséget a késésért vagy a kézbesítés sikertelenségéért, és nem tudunk szerződést kötni.

A FUNIDELIA fenntartja a jogot az ügyfél által megadott személyes adatok ellenőrzésére, és megteszi a szükséges intézkedéseket (ideértve a megrendelés törlését is) annak biztosítása érdekében, hogy a megvásárolt termékeket a megrendelés szerint szállítsák ki.

Ha többet szeretne tudni a visszaküldés szabályairól, olvassa el a Termék Visszaküldése szakaszt.

A FUNIDELIA hibás termékek esetén garanciát kínál. A termékek nem rendeltetésszerű használatából eredő hibákra vagy hiányosságokra azonban a garancia nem vonatkozik.

Hibás termék esetén a Funidelia vállalja annak javítását, cseréjét, árengedmény felkínálását vagy a szerződés érvénytelenítését. Ezek az ügyfelek számára ingyenes szolgáltatások. A hibás termékekért a Funidelia a kézbesítéstől számított két évig felel. Ugyanakkor az ügyfélnek a hiba felfedezésétől számított két hónapon belül tájékoztatnia kell a Funidelia csapatát a részletekről.

A termék visszaküldése során figyelembe kell venni a Termék Visszaküldésére vonatkozó rendelkezéseket.

A garancia nem vonatkozik külső tényezők, balesetek, (különösen elektromos balesetek), kopás, helytelen használat és a Szolgáltató által meghatározott figyelmezetések figyelmen kívül hagyása által okozott hibákra vagy meghibásodásokra.

Azokra a termékekre, melyeket az ügyfél saját maga vagy a Szolgáltató által nem felhatalmazott személy alakított át vagy javított meg, nem vonatkozik a garancia.

További információkért és kérdések esetén, kérjük, az Űrlapon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot.

A FUNIDELIA felelőssége szigorúan a “www.funidelia.hu” oldalon vásárolt termékek árára korlátozódik, és nem terjed ki olyan kisebb hibákra vagy mulasztásokra, melyek akkor is előfordulhatnak, ha a szükséges óvintézkedéseket betartották.

A FUNIDELIA nem vállal felelősséget az olyan anyagi károkért, melyek a termékeivel való visszaélés miatt következtek be. Ez a szállító által a termékeken elvégzett esetleges változtatásokra is vonatkozik.

A FUNIDELIA nem vállal felelősséget az ügyfél vagy harmadik fél által elszenvedett közvetett károkért, üzemeltetési veszteségekért vagy munkanélküliségért még akkor sem, ha ezeket a FUNIDELIA előre látta, vagy a tudomására hozták őket.

Az előző bekezdések következményeit is figyelembe véve, a FUNIDELIA pénzügyi felelőssége a jelenleg hatályos általános feltételek szerint nem haladhatja meg a vásárláskor fizetett teljes összeget, legyen szó bármilyen kérdésről.

Az ebben a záradékban foglalt rendelkezések nem érintik a törvény által lefektetett fogyasztói jogokat, illetve a szerződés felmondásának jogát.

Ezeket az általános feltételeket a spanyol törvények szabályozzák. A felek szabadon konzultálhatnak Zaragoza bírói testületeivel a konfliktusok megoldása vagy bármilyen más jogról való lemondás kapcsán.

A weboldal elemeit a FUNIDELIA által kínált termékek eladására tervezték.

Minden ábra, rajz, szimbólum, grafika, fénykép, kép és más egyéb elem, amely a weboldal részét képezi, a FUNIDELIA kizárólagos tulajdona, vagy a hivatalos beszállító engedélyével rendelkezik.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a FUNIDELIA weboldal tartalmára, megjelenésére és forráskódjára vonatkozó jogokat a szellemi és ipari tulajdonra vonatkozó jelenleg hatályban lévő spanyol és nemzetközi jogszabályok védik.

A ®Funidelia lajstromozott védjegy.

A FUNIDELIA írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos a weboldal és tartalmának teljes vagy részleges reprodukciója, akár hiperhivatkozáson keresztül is.

Ezen kívül szigorúan tilos a másolás, sokszorosítás, adaptáció, átalakítás, terjesztés, forgalomba hozatal, nyilvános kommunikáció vagy bármely más olyan tevékenység, amely megsérti az ipari és szellemi tulajdonra vonatkozó jelenleg hatályos spanyol és/vagy nemzetközi jogszabályokat, például a weboldal jogosulatlan felhasználását.

A FUNIDELIA nem igényel semmiféle hallgatólagos engedélyt vagy meghatalmazást a www.funidelia.hu oldalon megjelenített tartalom szellemi és/vagy ipari tulajdonához fűződő jogokhoz.

A vonatkozó előírások megkövetelik, hogy az ügyfelekkel folytatott információváltás vagy levelezés egy része írásban történjen. A www.funidelia.hu oldal használatával elfogadja, hogy kommunikációnk nagy része elektronikus.

A kapcsolatfelvétel e-mailben történik.

A szerződés alapján Ön beleegyezik az elektronikus levelezés használatába, és tudatában van annak, hogy minden, az Ön számára elküldött szerződés, értesítés, információ és egyéb levelezés elektronikus formában történik, az írásbeli levelezés jogi követelményeivel összhangban.

Ez a kitétel természetesen nem érinti a törvényben elismert jogokat.

A számunkra küldött értesítéseket a Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül kell megtenni. Hacsak másképp nem rendelkezünk, a fentebb meghatározott feltételeknek megfelelően e-mailben vagy postai úton kommunikálunk Önnel.

Ha a felhasználó személyes adataihoz szeretne hozzáférni, figyelembe kell vennie az Adatvédelmi Irányelveket.

A weboldalunkon történő regisztrációval személyes adatai az adatbázisunk részévé válnak, és kizárólag értékesítési és statisztikai célokra használjuk fel azokat.

A személyes adatok gyűjtése és kezelése minden esetben a személyes adatok védelméről szóló, 1999. december 13-i 15/1999. számú alapvető törvény, az ahhoz később hozzáadott kiegészítések, valamint a fent említett adatvédelmi irányelvek figyelembe vételével történik.

Ezek a feltételek szerves részét képezik Általános Értékesítési Feltételeinknek.

További információkért kérjük, olvassa el az Adatvédelem & Biztonság című részt.

Észrevételeit és javaslatait szívesen fogadjuk. Kérjük, küldje el azokat Kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.

Top