Denevér Jelmezek

A denevérek az állat jelmezek egyik legnépszerűbb fajtája Halloweenkor. Ha denevér jelmezt keresel, a jó helyen jársz, mert a Funidelianál a legözgékerepebbeket találod meg.em>, meg.

Széles választékunkban megtalálhatóak unisex denevér jelmezek, pajama stílusban is, amik szórakoztatóak, kényelmesek és melegek. Gyerekek és felnőttek egyaránt átalakulhatnak az éjszaka sötét uraivá. Szeretnél egy családi denevér jelmezt? És amikor "családi" jelmezről beszélünk, azt szó szerint értjük, mert minden méretben kínálunk denevér jelmezt, a csecsemőknek való denevér jelmezektől, amivel kicsinyed ijesztően cuki lehet, egészen az állatoknak való denevér jelmezeken keresztül.
Ha kisfiad szeretné a legfélelmetesebb gyerek Halloween jelmezt viselni, feltétlenül egészítsd ki a denevér fiú jelmezét egy jó adag művérrel, ami a szája sarkából csorog le.
Természetesen megtalálod nálunk a nőknek való legvonzóbb denevér jelmezt is, hogy elbűvölően félelmetes lehess ezen az éjszakán. Csak bővítsd ki denevér szárnyakkal, és máris kész vagy a bulira.

Szükséged van a denevér jelmez kiegészítőire? Ne aggódj, a Funidelia minden szükségeset biztosít. Denevér szárnyak, gyerek denevér köpeny a legkisebbeknek, harisnyák...
A weboldalunkon fellelhető denevér kiegészítők között találhatsz különféle maszkokat és szemellenzőket is, hogy tökéletes végeredményt érhess el a Halloweeni megjelenéseddel.

És ha még félelmetesebb akarsz lenni... Mit szólnál ahhoz, hogy a legismertebb vámpírrá változz? Drakula képes denevérré alakulni, és egy vámpír jelmezben te is átváltozhatsz Transzilvánia legismertebb lakójává.

https://www.funidelia.hu/cart
Rendezés szempontja
- : 19 találat
Szűrés eszerint:
Keresésed:
    Top