Ló & Egyszarvú Maszkok

Készítsd el a legjobb vágtádat és ügetésedet, hogy híresen nyeríts, mint egy igazi ló és sikerrel vedd az akadályokat a következő jelmezbálon. Válassz egy ló maszkot vagy unikornist és lepd meg az összes barátodat. Most átalakulhatsz egy lovas emberfejjel ezekkel a valósághű és szórakoztató, egyszarvú maszkokkal vagy lóval.

Online üzletünkben számos modellt találhatsz, ló maszkokból barna, fehér vagy akár többszínű változatban. Lehetnél egy vad és őrült ló vagy egy gyönyörű unikornis. Azt mondják, az unikornisok, azok a lóhoz hasonló lények, de éles szarvval a fejükön, nem léteznek. Bizonyítsd be, hogy az unikornisok valóságosak a következő jelmezbálodon, és hagyj minden barátodat ámulatba ejtve.

Használj egy ló maszkot, hogy teljesen ló jelmezben jelenj meg, vagy csak húzz fel egy maszkot és változz egy mulatságos lóvé vált emberré.

Legyen bárhogy is, ezekkel az egyszarvú és ló maszkokkal, amelyek többségükben latexből készülnek és nagyfokú realizmussal bírnak, hasonlítani fogsz eme csodálatos állatra és mindenkit meglepsz a lenyűgöző szőrzeteddel és legstílusosabb ügetéseddel. Ezek a maszkok ideálisak, ha gyorsan, kényelmesen és egyszerűen akarsz beöltözni a Farsangra vagy bármely jelmezes ünnepségre.

https://www.funidelia.hu/cart
Rendezés szempontja
- : 5 találat
Szűrés eszerint:
Keresésed:
    Top