A Nagy Pénzrablás jelmezek és Dalí-maszkok

A Nagy Pénzrablás egy spanyol sorozat, amely nemzetközileg is nagy sikert aratott. A A Nagy Pénzrablás jelmezekkel és Dalí-maszkokkal te magad is az ismert bankrablók egyikévé változhatsz, akik behatoltak a spanyol pénzverdébe, legyen az Professzor, Berlin, Nairobi, Rio, Moszkva, Denver, Helsinki vagy Oslo.

A Nagy Pénzrablás jelmezek tökéletesen megfelelnek arra, hogy csoportosan beöltözzetek és eljátsszátok ezt a nagyszerű sorozatot. Mindenki kiválaszthatja a kedvenc szereplőjét, míg mások lehetnek túszok. Végül is, mindenkinek ugyanaz a piros overál az alapjelmeze.

A Nagy Pénzrablás jelmezek tökéletes választást nyújtanak, ha rajongója vagy ennek a Netflixen vetített sorozatnak. Az alapjelmez egy piros, cipzáras és kapucnis kezeslábas. A szereplőket egyedül a Dalí-álarc különbözteti meg egymástól. Ha pedig csak a maszkra van szükséged, külön is megveheted.
Végezetül, egészítsd ki a szetted egy köteg 500 eurós bankjeggyel valamint egy géppisztollyal, és máris készen állsz az évszázad bankrablására.

Ha pedig mégis inkább a klasszikus fekete rabló jelmez és álarc vagy a narancssárga vagy fehér és fekete csíkos ruhás rabruha mellett teszed le a voksodat, a Funidelia webáruházában azokból is széles választék áll a rendelkezésedre, természetesen nőknek készült változatban is. Biztosan nem fogsz csalódni.

Bella ciao!!!

https://www.funidelia.hu/cart
Rendezés szempontja
- : 7 találat
Szűrés eszerint:
Keresésed:
    Top