Dinoszaurusz és T-rex jelmezek

A Földön éltek ezer évig 250 millió évvel ezelőtt, de kihaltak... Vagy legalábbis ezt akarták elhitetni velünk, és csak elbújtak! Hiszen visszatértek a Jurassic Park és a Jurassic World filmekkel, és köszönhetően ezeknek a dinoszaurusz jelmezeknek, amelyeket itt mutatunk, mindenhol dinoszauruszokat látunk!

Egy dinoszaurusz jelmez viselésével visszautazhatsz a Jura korig. Szervezz egy olyan tematikus bulit, ahol barlanglakók és dinoszauruszok élnek együtt, nagyszerűen fogjátok érezni magatokat! És mivel a fontos az, hogy jól szórakozzunk, "megrendezzük a filmet" ahogy nekünk tetszik, ugye?
Ráadásul minden korosztály és méret számára találsz dinoszaurusz jelmezt.

Elmenni egy olyan tematikus buliba, ahol állati jelmezeket kell hordani, és megjelenni egy felfújható T-Rex jelmezzel, az a buli lelke leszel. Felvehetsz egy vicces, vállon hordható dinoszaurusz jelmezt, mintha rajta lovagolnál. Vagy hordhatsz egy dinoszaurusz onesie jelmezt, amely olyan kényelmes, mintha pizsamában volnál. Ó! És ha filmbéli dinoszaurusz jelmezt szeretnél, akkor a Jurassic World valódi velociraptor jelmezét is megtalálod.

Bátorkodj visszatérni a Jura korba és éld át a nagy kalandot egyik dinoszaurusz jelmezünkben!

https://www.funidelia.hu/cart
Rendezés szempontja
- : 21 találat
Szűrés eszerint:
Keresésed:
    Top