Felnőtt és gyermek unikornis jelmezek

Nincs az irodalmi képzeletben ennél lenyűgözőbb, szebb, varázslatosabb és "imádnivalóbb" mítoszlény, mint az egyszarvú jelmez. Ha szereted a szivárványokat és a csillámokat, akkor imádni fogod a Funidelia által kínált egyszarvú jelmezeket gyerekeknek és felnőtteknek. Érezd magad igazi fantázia egyszarvúként és lengeted a színes sörényedet, miközben egy ilyen egyszarvú jelmez modellt viselsz "Made by Funidelia".

A színei, puhasága és teljes mértékben imádni való volta miatt az egyszarvú jelmez a gyerekek és felnőttek egyik kedvenc jelmeze. Hiszen mindenkin jól áll az egyszarvú jelmez. Mindenki találhat magának tökéletes egyszarvú jelmez modellt, a babáktól a felnőttekig.

Egyre nagyobb kereslet mutatkozik ezekre a lányos jelmezekre, amelyek gyakran szerepelnek ajándékként a gyerekszületésnapokon. Az egyszarvú jelmezek nőknek sem hiányoznak különlegességük miatt a leánybúcsúkon. Egy egyszarvú diadémával az állatvilág legfeltűnőbb megjelenését hozhatod.

Tedd teljessé az egyszarvú jelmezeted színes parókákkal, tutukkal, csillámos sminkkel... Vagy válassz egy karneváli egyszarvú jelmezet onesie típusban: olyan kényelmesek és melegítők, mint egy pizsama. És ha mindenre menni akarsz, szervez egy egyszarvú születésnapi partit, hogy minden barátod és családtagod viseljen valamilyen színes kiegészítőt.

https://www.funidelia.hu/cart
Rendezés szempontja
- : 41 találat
Szűrés eszerint:
Keresésed:
    Top