Jelmezek Farkas

A hold tiszteletgazdái, titokzatosak, a mesék gonoszai... Ilyenek a farkasok, de ugyanolyan lenyűgözőek számunkra, ahogyan őket is lenyűgözi a teliholdnak való üvöltés, és ezért a Farkas jelmez rendkívül népszerű bármely jelmezbulin, ahol az jelmez viselése elengedhetetlen követelmény.

Könnyen találkozhatunk valakivel farkas jelmezben egy jelmezbálon: félelmetes vérfarkasok, Piroska és a farkas... Akár ijesztőnek akarsz tűnni Halloween éjszakáján egy Farkasember jelmezben vagy inkább a mese rosszfiújaként akarsz tűnni egy ügyetlen és esetlen farkas jelmezben, megtalálod a neked való farkas jelmezt itt a Funidelia oldalán. Sőt, még a Teen Wolf, a híres 80-as évekbeli Michael J. Fox-os filmbeli farkas jelmez verzióját is kínáljuk.

Mert van nálunk farkas jelmez gyerekeknek és felnőtteknek is, a csecsemők számára készült farkas jelmezektől kezdve a nagy méretű farkas jelmezekig. Itt megtalálod a tökéletes Farkas jelmezet! Tehát válaszd ki a kedvenc modelljét katalógusunkban a állatjelmezek közül.

Készítsd fel a tüdődet az üvöltésre a holdnak vagy az "elfújom és elfújom és a házat lefújom"-ra.

https://www.funidelia.hu/cart
Rendezés szempontja
- : 13 találat
Szűrés eszerint:
Keresésed:
    Top