Hermione jelmezek nőknek és lányoknak

Ha mindig is az osztály elsője voltál, és arról álmodoztál, hogy a Mágiaügyi Minisztériumban dolgozhatsz... akkor a következő jelmezbálon nem hiányozhat a Hermione jelmezed.

Hiszen Harry Potter legjobb barátja az egyik kedvencünk. Okos, bátor, határozott és nagyon hűséges. Minden megvan benne! Pont, mint a Hermione kislány jelmezeinkben és a Hermione nő jelmezeinkben, amelyek minden részletre kiterjednek.

De, milyenek is a Hermione jelmezeink? A Hermione Granger jelmez magába foglalja a Griffendél köpenyt a hozzá tartozó címerrel, valamint a varázslóiskola egyenruháját utánzó ruhát szoknyával és szürke pulóverrel, fehér inggel, valamint hozzáillő nyakkendővel. Ha inkább a nadrágot preferálod, akkor is beszerezheted a Griffendél köpenyt és fekete nadrágot, fehér inget viselhetsz hozzá.

Ha az utolsó simítást is meg akarod adni Hermione Granger jelmezednek, szerezd be a Griffendél sálját és, természetesen, Hermione varázspálcáját ne felejtsd el! Tudod: Lendíts és üss!

Dúsítsd kicsit a sörényed vagy vásárolj egy Hermione parókát és érd el a tökéletes megjelenést a Harry Potter női jelmezeddel vagy a Hermione kislány jelmezeinkkel.

És ha Griffendél nem a kedvenc házad... ne aggódj, mert rengeteg más Harry Potter felnőtt jelmezünk és gyermek jelmezünk van Slytherinből, Ravenclawból vagy Hufflepuffból, amelyekkel biztosan plusz pontokat szerezhetsz a Házak Kupájában.

És, emlékezz! Leviooosa, nem Leviosá!

https://www.funidelia.hu/cart
Rendezés szempontja
- : 20 találat
Szűrés eszerint:
Keresésed:
    Top