Majom jelmezek

Az állatjelmezek mindig remek választás bármely jelmezes ünnepségen, farsangon, Halloweenkor vagy legénybúcsún, ezért összeállítottunk számodra egy válogatást a legviccesebb majom jelmezekről, amiket valaha láttál.

A majom jelmez nagyon sokoldalú, mivel találhatsz kényelmes, meleg pizsama típusú majom jelmezt téli időre, de vannak szexibb, élethű vagy rendkívül vicces változatok is. Tehát először is el kell döntened, hogy milyen fajta majom szeretnél lenni, és ne aggódj, mert a Funidelia-nál minden elképzelhető majom ruhát megtalálsz.

Választhatsz egy csimpánz jelmezet vagy egy gorilla jelmezet magadnak, és a kicsit átalakíthatod aranyos majommá a csecsemők és gyerekek számára készült majom jelmezeinkkel. Vagy talán Te és a partnered szeretnétek "a buli legcukibb párja" lenni egyező jelmezekben.

Ha egy nagyon élethű emberszabású majom jelmezt keresel, amitől mindenki elámul, rendelkezésedre állnak a latex maszkok és minden szükséges kiegészítő hozzá: majomlábak és majomkezek. Adj hozzá egy kis művért és hamis sebeket a jelmezedhez, és máris megvan a halloweeni ördögi majom jelmez.

Ha egy viccesebb kinézetet keresel egy legénybúcsúra, vess egy pillantást a "majom-vállon ülős jelmezünk"re. Nagyszerűen fogjátok érezni magatokat!

Engedd szabadjára a fantáziádat a Funidelia majom jelmezével!

https://www.funidelia.hu/cart
Rendezés szempontja
- : 15 találat
Szűrés eszerint:
Keresésed:
    Top