Oroszlán jelmezek felnőtteknek és gyerekeknek

Hosszú sörényével és méltóságteljes megjelenésével az oroszlán a dzsungel királya, és egy jelmezbálon te leszel a király vagy a királynő egy szórakoztató és színes Oroszlán jelmezben.

Az Oroszlán jelmezek nagyon kényelmesek és sokoldalúak, ezért azok a kedvenceink közé tartoznak a állatjelmezek közül. Néhány Oroszlán jelmezünk nagyon vadnak tűnik fenevadként, mások szexisebbek és merészebbek, vagy olyan feledhetetlen filmkarakterekre emlékeztetnek, mint az Óz, a csodák csodája című filmből az Oroszlán jelmez. Válaszd ki, milyen típusú oroszlán szeretnél lenni, és találd meg a számodra tökéletes jelmezt.

Akar Halloweenon vagy Farsangon Oroszlán jelmezben öltözködni, vagy legény- vagy leánybúcsút szervezel, a Funideliánál van Oroszlán jelmez gyerekeknek és felnőtteknek, valamint nagy méretekben is, egészen a kényelmes onesie típusú Oroszlán jelmezekig. A legkisebbek otthon lágy és imádnivaló kis oroszlánokként öltözhetnek.

Merülj el az állatjelmezes témájú buli szervezésében, nagyot fogsz szórakozni a saját dzsungel felállításával és átalakulásával saját kis királyságoddá egy Oroszlán jelmezünkben - elő a karmaidat és üvölts erőteljesen! Roaaarrr!

https://www.funidelia.hu/cart
Rendezés szempontja
- : 15 találat
Szűrés eszerint:
Keresésed:
    Top