Méh Jelmezek Mindenkinek

Ha rovarjelmezeket keresel, itt vagy a legmókásabbaknál. Méh jelmez! Nem tudjuk pontosan, hogy a vidám színeik miatt, a mókás kis csápjuk miatt, vagy mert elkerülhetetlenül az Maja, a méhre emlékeztetnek, de bármilyen jelmezbálon garantált a siker. 

Amennyiben úgy döntöttél, hogy egy napra méh akarsz válni, hadd mutassuk be méhjelmez kollekciónkat. Rendelkezésre állnak felnőtteknek, gyermekeknek, fiúknak, lányoknak, illetve plusz méretekben is.

Férfiaknak találhatsz egy igazán szórakoztató darázs jelmezet, ami egy kényelmes kapucnis sisakot tartalmaz csápokkal, szárnyakkal, fullánkkal és mindennel, ami a legvidámabb vagy a legőrültebb darázssá tesz a buliban! 
Nőknek van csíkos méhruha, valamint sárga tutu szoknyával ellátott változat is. Emellett  kínálunk sok kiegészítőt, mint a csíkos karperecek, csápos hajpánt és még szárnyak is.

A gyerekek számára is rendelkezünk méh jelmezekkel, melyek megegyeznek a felnőtt női és férfi méhjelmez verzióval, hogy együtt öltözhessetek a gyerekkel. De ha egy aranyos méhjelmezt keresel a legkisebbeknek, kollekciónkban találhatsz bébiméh jelmezeket is. Imádni fogod őket a kis fekete és sárga csíkjaikkal!

Egy jó méh jelmez kiválasztásánál fontos a részletekre ügyelni, ezért javasoljuk, hogy nézz szét a méhkiegészítőink között, ahol mások mellett méhharisnyák, méhszárnyak, különböző fajta csápok és akár műszempillákat is találhatsz.

Zümmögj, nevess és élvezd a poszméh jelmezedet! Bzzz, bzzz!

https://www.funidelia.hu/cart
Rendezés szempontja
- : 15 találat
Szűrés eszerint:
Keresésed:
    Top