Moana Jelmez lánynak

Öltöztesd fel az új Disney hercegnőnek, Moana-nak ezekkel az új polinéz stílusú Moana jelmezekkel .

A Disney-filmben Moana a törzsfõnök (Tui) bátor 16 éves lánya, aki az óceán ókori déli részének lenyûgöző és vad szigetein él. Bár apja megtiltja őt, hogy mélyen vitorlázhasson, Moana kíváncsisága arra készteti az óceán óriási szépségét, hogy izgalmas kalandokat éljen Pua sertésével és a vicces kakas Heiheivel. Utazása során találkozik Maui félistennel, aki erőteljes varázslatos horogjával segít az ősi folklórból származó tengeri lényekkel szembenézni.

A Moana jelmez narancssárga és piros színű tetejét tartalmaz törzsi nyomatokkal, valamint szalmaszoknyát, fehér, krém és világosbarna polinéz stílusú szövettel. Moana szereti viselni csodálatos barna fürtjeit is, melyeket színes virág díszít.

A Funidelia-ban a gyermekek számára kínált Moana és Maui jelmezek széles választékát fedezheti fel, amellyel a legfiatalabbak játszhatnak és fejleszthetik fantáziájukat.

Ha el akarja érni az egyik legkívánatosabb ajándékot a fiatalok körében, ne habozzon, vásároljon most a Moana's Disney ruhát, és ne állítsa le a kalandot!

https://www.funidelia.hu/cart
Rendezés szempontja
- : 5 találat
Szűrés eszerint:
Keresésed:
    Top