Férfi jelmezek

Belefáradt a hercegnőkbe, akik mindig felkeltették a figyelmet? Gondolod, hogy a boszorkányokat és varázslónőket félreértik? Ha tökéletes női népviseletre vagy karneváli ruhara vágyik ... ne menj nélkül a Maleficent jelmezed nélkül.

Ő a történet gazember, a gonosz boszorkány, aki meg akarja szüntetni az alvó szépséget ... hanem a tündér, aki meg akarja menteni és megóvja az otthonának nevezett erdő varázsát. Szerezd meg legjobb barátaid, hogy viseljenek alvó szépség jelmezt a következő partira, és megtiszteltetik Önt a Maleficent jelmezben, és a legjobban öltözött pár leszel a következő Halloween party-n!

A Maleficent jelmez egy nagyszerű választás, amely valaha is csalódást okoz a Halloweenben. Tegyen még groteszk és rosszindulatúbbá néhány jó lila és zöld sminktel, és ijesztjen mindenkit arra, hogy azt gondolja, hogy valóban a sötétség királynője vagy.

Ha úgy gondolja, hogy a Disney Princess és a Prince Charming jelmezek olyan passzív jelmezek, válasszon egyet a Maleficent film hivatalos Disney jelmezéből !

https://www.funidelia.hu/cart
Sorrend:
Se han encontrado X productos 1: 10 talált termékek
Rövid:
keresésed:
    Top