https://www.funidelia.hu/cart

Legal notice and Conditions of Sale

Jogi nyilatkozat

A 20. cikknek megfelelően A 2000/31 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 5. cikke értelmében Ön tájékoztatást kap:

A www.funidelia.hu webhely tulajdonosa:

 • Vállalati név: FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L.
 • CIF: B22370902
 • Cím: Calle Alfonso I nº 17, 5. emelet, iroda 5.2 50003, Zaragoza - Spanyolország
 • E-mail: info@funidelia.hu
 • Kereskedelmi nyilvántartás: Zaragoza cégnyilvántartásában bejegyzett spanyol korlátolt felelősségű társaság, 4257. évfolyam, Folio 24, Z-63129 oldal, 2. regisztráció.

Ez a jogi közlemény magyar nyelven készült.

Általános igazgatók:

Carlos Larraz Nasarre, Antonio Escartín Villellas

katalógusa

Értékesítési feltételek

Ezek az általános értékesítési feltételek a www.funidelia.hu weboldal használatát szabályozzák, amelyből a Funiglobal Development S.L. Ő a tulajdonos. Kérjük, olvassa el ezeket a feltételeket, sütikre vonatkozó irányelveinket , < a target = "_ blank" href = "https://www.funidelia.hu/content/7-politica-de-privacidad"> Adatvédelmi irányelvek és a jogi közleményünk, mielőtt megerősítenék a fizetést a megrendelés megtételére . Ha bármilyen kérdése van a feltételekkel vagy az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül. . A szerződést az Ön választása szerint bármelyik nyelven formálhatja, amelyen a feltételek elérhetők ezen a weboldalon.

A jelen Általános Szerződési Feltételek és a szerződések magyar nyelven vannak megírva.

 • 1. cikk. Tárgy
 • 2. cikk. A weboldal és a megrendelések használata
 • 3. cikk Rendelkezésre állás
 • 4. cikk Szállítás
 • 5. cikk Árak
 • 6. cikk Fizetés
 • 7. cikk Visszatérési politika
 • 8. cikk A vásárolt termékek garanciája
 • 9. cikk Felelősség, joghatóság és követelések
 • 10. cikk Az internetes tartalom tulajdonjoga a www.funidelia.hu
 • 11. cikk A felhasználó kötelezettségei
 • 12. cikk Írásbeli közlemények és értesítések
 • 13. cikk Adatvédelmi irányelvek
 • 14. cikk A kizárás joga
 • 15. cikk Módosítások és linkek
 • 16. cikk Megjegyzések és javaslatok

1. cikk. Objektum

A tételeket / szolgáltatásokat ezen a weboldalon keresztül értékesíti a FUNIGLOBAL DEVELOPMENT SL, a C / Alfonso I sz. címmel, 17. sz., 5. emeleti iroda 2, 50003 de Zaragoza, spanyol korlátolt felelősségű társaság. a Zaragoza Mercantile Nyilvántartásában, 4257. kötet, Folio 24, Z-63129 adatlap, 2. regisztráció és NIF-számmal, B22370902, e-mail: info@funidelia.hu.

Ezek a feltételek megállapítják a FUNIDELIA összes felhasználó jogait és kötelezettségeit a www.funidelia.hu weboldalunkon keresztül kínált termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Ezek a feltételek mind Önnek, mind nekünk fontosak, mivel célja, hogy jogilag kötelező érvényű megállapodást (szerződést) hozzunk létre köztünk, amely megóvja ügyfelei jogait és vállalati jogainkat.

A felhasználó által szolgáltatott információkat vagy személyes adatokat az adatvédelmi irányelvek rendelkezéseinek megfelelően kezelik.

A www.funidelia.hu weboldal használatával és az interneten keresztül történő megrendeléssel tudomásul veszi, hogy Ön kötelezi ezeket a feltételeket és az adatvédelmi irányelveinket, tehát ha nem ért egyet ezekkel feltételekkel és az adatvédelmi politikával, ne használja ezt a weboldalt. A weboldal használatával hozzájárul ezen információk és adatok feldolgozásához, és kijelenti, hogy az Ön által megadott összes információ vagy adat valós és megfelel a valóságnak.

Ezeket a feltételeket módosíthatjuk, ezért minden rendelés meghozatala előtt el kell olvasni őket.

Az a tény, hogy megrendelést ad a www.funidelia.hu oldalon, a teljes és teljes elfogadásnak felel meg. az árak, az eladásra kerülő termékek leírása és az általános értékesítési feltételek, amelyek az egyetlen ilyen módon kötött szerződésre vonatkoznak.

Ön vállalja, hogy kizárólag a www.funidelia.hu weboldalt használja lekérdezések vagy kérések jogszerű lebonyolításához. érvényesek. Ezért vállalja, hogy nem hoz hamis vagy csalárd megrendeléseket. Amennyiben ésszerűen úgy tekinthető, hogy ilyen megrendelés megtörtént, felhatalmazást kapunk annak visszavonására és az illetékes hatóságok értesítésére. Ön e-mail címét, postai címét és / vagy egyéb információit is megadja bizonyos és helyes módon. vegye fel a kapcsolatot, és tudatában van azzal, hogy szükség esetén felveheti Önnel a kapcsolatot (lásd adatvédelmi irányelvek ). Ha nem adja meg nekünk az összes szükséges információt, akkor a megrendelést nem tudjuk leadni.

A weboldal tartalma nagykorú személyeknek szól. FUNIGLOBAL FEJLESZTÉS S.L. Nem célja kiskorúak adatainak beszerzése. Amikor a FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. tudomásul veszi, hogy a fájlban kiskorú személyes adatai vannak, ezeket az adatokat azonnal visszavonja. A weboldalon keresztül történő megrendeléssel kijelenti, hogy Ön 18 évesnél idősebb, és rendelkezik a szerződéses megkötésre képességgel.

A megrendeléshez kövesse az online vásárlási eljárást, és kattintson a „Megerősítés és fizetés” gombra.

Ezt követően e-mailt fog kapni, amelyben visszaigazolja megrendelésének kézhezvételét ("Megrendelés megerősítése"). E-mailben arról is értesítjük, hogy a terméket elküldték ("Szállítási visszaigazolás"). Csak azokra a termékekre vonatkozik a szerződés, amelyek az említett szállítási visszaigazolásban szerepelnek.

Szolgáltatás elérhetősége

Az ezen a weboldalon kínált tételek Magyarországra szállíthatók lesznek.

Termék elérhetősége

A FUNIDELIA minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy minden ügyfelét a termékek iránti kereslet kielégítése érdekében kielégítse. De az összes termékrendelés rendelkezésre állásától függ, és ebben az értelemben, ha nehézségek vannak a szállítás során, vagy ha nincsenek raktáron cikkek, fenntartjuk a jogot, hogy információt szolgáltasson a helyettesítő termékekről azonos vagy kiváló minőség és érték, amelyet megrendelhet. Ha nem akarja megrendelni ezeket a helyettesítő termékeket, akkor visszatérítjük az esetlegesen kifizetett összeget.

4. cikk. Szállítás

Termék szállítás

A FUNIDELIA vállalja, hogy a megrendelést tökéletes állapotban (a kapcsolódó termékekből a Szállítás-visszaigazolás e-mailben) kézbesíti a megrendelőlapon megadott kézbesítési címen, a weboldalon a megadott határidőn belül. a kiválasztott szállítási mód, kivéve ha váratlan vagy rendkívüli körülmények lépnek fel.

E feltételek alkalmazásában értendő, hogy a "kézbesítés" megtörtént, vagy hogy a terméket (termékeket) "kézbesítették" abban a pillanatban, amikor Ön vagy az Ön által megjelölt harmadik fél megszerezte a a termékek anyagi birtoklása, amelyet jóváírnak a megrendelés átvételének aláírásával a megállapodás szerinti szállítási címen.

Ha valamilyen oknál fogva nem tudtuk betartani a szállítási határidőt, értesítjük Önt erről a körülményről, és lehetőséget adunk Önnek arra, hogy folytassa a vásárlást egy új szállítási dátum meghatározásával, vagy törölje a megrendelést a fizetett ár teljes visszatérítésével. . Mindenképpen ne feledje, hogy vasárnap nem szállítunk.

Igényelheti a cikkek kézbesítését egy másik címre és egy másik személynek, kivéve a megrendelést, amely aláírja, feltéve, hogy a kézbesítési cím a kézbesítési területünkön belül található. A megrendeléseket nem postai postafiókokban, Ceutában vagy Melillában kézbesítjük. A kézbesítés optimalizálása érdekében köszönjük, hogy megadta azt a címet, amelyen a megrendelés szokásos munkaidőben megérkezhet.

A megvásárolt termékek szállításából származó áruszállítás a vásárlás utolsó pillanatában tükröződik, és a választott, sürgős vagy szokásos módszertől és a rendeltetési helytől függ. A kínált kézbesítési típusok, költségek és határidők megismeréséhez kövesse ezt a linket. .

A FUNIDELIA fenntartja a jogot a szállítmány típusának és a társaságnak a megváltoztatásához, függetlenül attól, hogy mi szerepel ezen az oldalon, és feltéve, hogy az nem okoz nyilvánvaló károkat az ügyfél számára.

Ha az Ön által igényelt termékek bármelyike jelenleg nincs raktáron a raktárunkban, akkor valószínű, hogy a szállítás késik, de a vásárlás végrehajtásakor mindig értesítjük Önt, és meghatározzuk az adott termék szállítási határidejét. a fájlban.

A kézbesítés lehetetlensége

Az áru átadása az Ön által megadott címre történik. Címzett távollétében a kézbesítéskor a fuvarozó visszaigazolást hagy maga után, amelyben megmutatja, hogyan kell új kézbesítést megtenni. Általában telefonon is kapcsolatba lépnek Önnel.

A FUNIDELIA az ügyfél rendelkezésére bocsátja a szállítással kapcsolatos összes adatot, azaz a nyomon követési számot és az ügynökséget, amelyen keresztül megérkezik, hogy kapcsolatba léphessen velük, és mindig tudja a helyét, ahol van a megrendelésed

Ha 15 nap telt el azután, hogy megrendelése elérhető volt a kézbesítéshez, a megrendelést nem a miért nem tulajdonítható okból kézbesítettük, megértjük, hogy el akarja vonni a szerződést, és úgy gondoljuk, hogy megoldott. A szerződés megszűnése eredményeként visszatérítjük az Öntől kapott összes kifizetést, ideértve a szállítási költségeket is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek az Ön által választott szállítási mód, és nem a legolcsóbb kézbesítési módszer közül választottak) az általunk kínált rendes) indokolatlan késedelem nélkül, és mindenesetre legfeljebb 14 napos időtartamon belül attól a naptól számítva, amikor a szerződést felmondjuk. Felhívjuk figyelmét, hogy az állásfoglalásból származó szállítás többletköltségekkel járhat, ezért felhatalmazást kapunk a megfelelő költségek viselésére.

Az összes Funidelia ára florintoszokban található, az adókat is beleértve. Az árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket és a lehetséges kezelési díjakat, amelyeket hozzáadnak a teljes esedékes összeghez. A közzétett árak és ajánlatok a tipográfiai hibától, a promóció végétől, a részvények szüneteltetésétől vagy a műszaki események kivételével érvényesek.

FUNIGLOBAL FEJLESZTÉS S.L. fenntartja a jogot arra, hogy a termékeket, a promóciókat, a kereskedelmi feltételeket és az árakat bármikor, az ügyfél előzetes értesítése nélkül módosítsa. A tételeket a megrendelés regisztrálásának időpontjában érvényes tarifák alapján számolják ki, feltéve, hogy rendelkezésre állnak az adott napon.

6. cikk. Fizetés

A termékeket előre fizetjük PayPal, hitel / bankkártya vagy átutalás útján.

Miután kiválasztotta az összes megvásárolni kívánt tételt, bekerülnek a kosárba, és a következő lépés a megrendelés feldolgozása és a befizetés. Ehhez követnie kell a beszerzési folyamat lépéseit, kitöltve vagy ellenőrizve az egyes lépésekben kért információkat. Ezenkívül a vásárlás során, a fizetés megkezdése előtt módosíthatja a megrendelés adatait. Ezen felül, ha regisztrált felhasználó vagy, akkor a Fiókom szakaszban elhelyezett összes megrendeléssel rendelkezik.

A „Megerősítés és fizetés” gombra kattintva megerősítheti, hogy a hitelkártya a tiéd vagy a törvényes kártyatulajdonos.

Az illetéktelen hozzáférés kockázatának minimalizálása érdekében a hitelkártya-adatok titkosítva vannak. A hitelkártyákat a kibocsátó szervezet ellenőrzi és engedélyezteti őket, de ha az adott szervezet nem engedélyezi a fizetést, nem vállalunk felelősséget a késedelemért vagy a kézbesítés elmulasztásáért, és nem tudunk hivatalos szerződést formalizálni. < / p>

A FUNIDELIA fenntartja a jogot a fizetési módok megváltoztatására, új lehetőségek létrehozására vagy a meglévők bármelyikének megszüntetésére anélkül, hogy a FUNIDELIA felhasználója / ügyfele ebből kifolyólag igényt tudna benyújtani. Ha azonban a fizetési mód megváltoztatása befolyásolja a már megtett megbízást, felvesszük az ügyféllel a kapcsolatot, hogy tájékoztassuk őt a változásról, és lehetőséget kínálunk a rendelés visszavonására, ha ezt kényelmesnek tartja.

A FUNIDELIA fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze az ügyfél által szolgáltatott személyes adatokat, és megtegye az általa megfelelőnek ítélt intézkedéseket (ideértve a megrendelés visszavonását is) annak érdekében, hogy a megvásárolt árut a megrendelésben szereplő adatokkal összhangban szállítsák. < / p>

A Funidelia által elfogadott fizetési módok megismeréséhez keresse fel ezt a linket. .

Elállási jog

A Felhasználó elismerte a www.funidelia.hu webhelyen végrehajtott vásárlás visszavonásának jogát, és maximálisan tizennégy (14) naptári napon belül visszatérítheti a terméket, ha nem teljesül. attól a naptól kezdve, amikor Ön vagy az Ön által megjelölt harmadik személy, a fuvarozó kivételével, megszerezte az áruk anyagi birtoklását.

Az elállási jog gyakorlásához értesítenie kell a FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. Calle Alfonso I 17, 5. emelet, iroda 5.2. 50003, Zaragoza - Spanyolország, vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül írja nekünk a szerződésről való visszavonásáról szóló döntését egy egyértelmű nyilatkozat (például egy levél, amelyet postai úton küldtek, vagy egy e-mailt az űrlapon keresztül). Használhatja a ezt az elállási formanyomtatványt , bár használata nem kötelező. . Az elállási határidő betartása érdekében elegendő, ha a jog gyakorlására vonatkozó közleményt a megfelelő időszak (14 naptári nap) lejárta előtt megküldik.

A visszavonás következményei:

Az Ön részéről történő visszavonás esetén az Öntől kapott összes kifizetést visszatérítjük, ideértve a kézbesítési költségeket is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek az Ön által választott szállítási mód választása miatt kevesebb az általunk kínált rendes kézbesítés költségei) indokolatlan késedelem nélkül, és mindenesetre, legkésőbb 14 naptári napon belül attól a naptól számítva, amikor értesítést kapunk a jelen szerződésről való elállási döntéséről, feltéve, hogy korábban megkapta a áruk vagy termékek, amelyek visszavonhatók. A visszatérítést ugyanazzal a fizetési módszerrel hajtjuk végre, amelyet Ön az eredeti tranzakciónál használt, kivéve, ha kifejezetten másként rendelkezik; A visszatérítés eredményeként semmilyen költség nem merül fel.

A visszatérítést addig is megtarthatjuk, amíg meg nem kapjuk az árut, vagy amíg nem nyújtja be az áru visszatérítésének igazolását, attól függően, hogy melyik feltétel teljesül először.

Az árut vissza kell adnia a FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L.-hez. / LOGISFASHION, Calle Matabueyes s / n, Polígono Industrial La Quinta, R2, 19171, Cabanillas del Campo (Guadalajara), Spanyolország indokolatlan késedelem nélkül, mindenesetre legkésőbb az a szerződés elállásáról szóló döntés közlésének dátuma. A határidő akkor tekinthető teljesítettnek, ha az árut a határidő lejárta előtt visszaküldi. A visszatérő szállítási költségeket az ügyfél viseli.

Az eszközök értékének csökkenése a felelős az áruk jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges manipulációktól eltérő manipuláció eredményeként.

Hogyan határozzuk meg az áruk értékének csökkenését

Az áruk jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapítása érdekében az árukat (i) kellő gondossággal és (ii) ugyanúgy fogja manipulálni és ellenőrizni, mint ahogyan a boltban tenné. Az áruk bármilyen túlzott manipulálása vagy ellenőrzése az áruk értékének csökkenését eredményezheti, így felhatalmazásunk lesz a megfelelő levonásra a kapott befizetés visszatérítésével. Az értékcsökkenést eseti alapon határozzuk meg. Megfelelő gondossággal kinyithatja a csomagolást, és megvizsgálhatja az áruk szöveteit és színeit, feltéve, hogy a nyílás a doboz feltörése nélkül történik. Ha a doboz törött, megértjük, hogy az áruk értéke csökkent. Emlékeztetjük Önöket, hogy mindaddig, amíg az Ön vagyonán vannak, és amíg vissza nem adja nekünk, Ön felel az árukért, és ezért a rájuk esetleges károkért.

Általános rendelkezések

Nem lesz joga visszavonulni a szerződésből, amelynek célja a következő termékek bármelyikének szállítása:

 • egyedi vagy rendelésre készült cikkek
 • Egészségügyi vagy higiéniai okokból lezárt áruk, amelyeket a szállítás után lezártak.

A szerződéstől való elállási joga kizárólag azokra a termékekre vonatkozik, amelyeket ugyanolyan feltételekkel adnak vissza, mint amelyekben megkapta őket. Nem térítik vissza a visszatérítést, ha a terméket kizárólag a termék kinyitása után használták fel, olyan termékek esetében, amelyek nem abban a helyzetben vannak, amelyben szállították, vagy amelyek bármilyen sérülést szenvedtek, ezért a / a termék (ek) birtokukban.

A cikk megvizsgálása után tájékoztatjuk Önt arról, hogy jogosult-e a befizetett összegek visszatérítésére. A szállítási költségeket csak akkor térítik meg, ha az elállási jogot a törvényes határidőn belül gyakorolják, és a kérdéses megrendelést alkotó összes tételt visszajuttatják. Abban az esetben, ha a visszatérő csomag tartalma hibát mutat, amely nem a Funidelianak tulajdonítható, felhatalmazást kapunk a megfelelő költségek viselésére, abban az esetben, ha lehetséges, hogy a csomag visszaküldése a tudomására jut. Mindenesetre a hatályos jogszabályok által elismert jogok és tevékenységek biztonságosak.

A hibás termékek visszatérése

Értékesítés utáni szolgáltatásunkkal igyekszünk gyors és hatékony figyelmet fordítani ügyfeleinkre, hogy bármilyen problémát megoldhassunk tárgyainkkal vagy szállítmányainkkal.

Ha bármilyen sérülést észlel a kézbesítéskor, azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy a termék kézhezvételétől számított két (2) munkanapon belül, a szállításhoz kapcsolódó igények nem fogadhatók el.

Azokban az esetekben, amikor úgy gondolja, hogy a termék a kézbesítéskor nem felel meg a szerződésben előírtaknak, akkor haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot a termékadatokat biztosító kapcsolatfelvételi csatornánkon keresztül. valamint az általa elszenvedett kár.

Folytatjuk a visszatérő termék alapos vizsgálatát, és ésszerű időn belül e-mailben értesítjük Önt, ha a termék visszatérítése vagy cseréje megfelelő. A cikk visszatérítésére vagy cseréjére a lehető leghamarabb kerül sor, és mindenesetre az attól számított 14 napon belül, hogy e-mailt küldünk Önnek, amely megerősíti, hogy a nem megfelelő termék visszatérítése vagy cseréje megfelelő.

Azoknak a termékeknek a részére fizetett összegeket, amelyeket egy hiba vagy hiány miatt visszaadnak, ha azok ténylegesen fennállnak, teljes egészében visszatérítésre kerülnek, ideértve a cikk szállításának költségeit, valamint a termék nekünk történő visszaküldésével járó költségeket. minket. A visszatérítés ugyanabban a fizetési módban történik, mint amelyet a vásárlás fizetésére használtak.

Az ügyfelek részesülnek az egyes cikkek különféle gyártói által nyújtott garanciákból. Abban az esetben, ha a cikk nem tartalmazza ezt a dokumentumot, elegendő a vásárlási számlát megőrizni, amely megfelel a fogyasztási cikk értékesítésére vonatkozó garanciákról szóló, 2003. július 10-i 23/2003 törvénynek. A termék nem rendeltetésszerű használatából vagy kezeléséből adódó károkat, vagy a termék normál használatából származó kopást nem tartalmazza a garancia.

Hibás termék esetén a Funidelia megfelelő módon megjavítja, kicseréli, árengedi vagy megszünteti a szerződést, az eljárások a fogyasztó és a felhasználó számára ingyenesek. A Funidelia reagál minden olyan szabálysértésre, amely a kézbesítéstől számított két éven belül nyilvánul meg. A fogyasztónak és a felhasználónak két hónapon belül értesítenie kell a Funidelia-t a hibáról.

A garancia érvényét veszti, ha külső tényezők, balesetek, különösen elektromos balesetek, kopás, beszerelés és használat által okozott hibák vagy minőségromlások nem felelnek meg a Beszállító utasításainak.

A vevő vagy a szállító által nem engedélyezett bármely más személy által módosított vagy javított termékekre szintén nem vonatkozik a garancia.

Bármilyen kérdés vagy információkért forduljon hozzánk Támogatási központ .

A FUNIDELIA felelőssége minden, a www.funidelia.hu weboldalon vásárolt termékkel kapcsolatban szigorúan korlátozódik az adott termék beszerzési árára, és nem veszélyeztetheti az esetlegesen bekövetkezett egyszerű hibák vagy mulasztások, ha minden szükséges óvintézkedést megtettek a termékek kiszerelésekor.

A FUNIDELIA nem vállal felelősséget a kárért, függetlenül annak természetétől - akár anyagi, akár nem anyagi vagy testi -, amely az eladott termékek nem megfelelő működéséből vagy felhasználásából származhat. Ugyanez vonatkozik a szállítók által a termékekre elvégzett esetleges módosításokra.

A FUNIDELIA-t az ügyfél vagy harmadik fél semmilyen módon nem vonhatja felelősségre a közvetett károkért, működési veszteségekért vagy profitkiesésért, még akkor is, ha az említett károkat, veszteségeket vagy károkat a FUNIDELIA előre látta, vagy ha annak esélyét meghatározták. a tudásodban

E záradék rendelkezései nem érintik sem a törvény által fogyasztóként elismert jogait, sem a szerződéstől való elállási jogát.

A jelen weboldal használatának feltételeit, amelyek szerepelnek a jelen értékesítési feltételekben, valamint a felhasználó és a FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. közötti kapcsolatokat, a spanyol törvényeknek megfelelően kell értelmezni és értelmezni. A felmerülő konfliktusok megoldására a felhasználó és a FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. kifejezetten aláírja a spanyol bíróságok joghatóságát és joghatóságát, kifejezetten lemondva a rájuk vonatkozó egyéb joghatóságról.

Az 524/2013 / EU rendelettel összhangban tájékoztatjuk Önöket arról, hogy joga van kérni velünk a fogyasztói jogviták bíróságon kívüli rendezését az internetcímen keresztül http://ec.europa.eu/consumers/odr/ .

10. cikk. A webtartalom tulajdonjoga a www.funidelia.hu

A weboldal elemeit azzal a céllal tervezték, hogy a FUNIDELIA által azonosított termékek értékesítését kínálja.

FUNIGLOBAL FEJLESZTÉS S.L. önmagában vagy meghatalmazottként a webhely szellemi és ipari tulajdonjogának, valamint az abban található elemeknek (például képek, hang, hang, videó, szoftver vagy szövegek; védjegyek vagy logók, színkombinációk, szerkezet és formatervezés, a felhasznált anyagok kiválasztása, a működéshez szükséges számítógépes programok, hozzáférés és használat stb.), a FUNIGLOBAL DEVELOPMENT SL tulajdonában vagy annak engedélyesei.

Az ügyfeleknek és a felhasználóknak azt tanácsoljuk, hogy a FUNIDELIA ezen weboldal tartalmához, kialakításához és forráskódjához fűződő jogait a szellemi és ipari tulajdonra vonatkozó jelenlegi spanyol és nemzetközi jogszabályok védik.

A ®Funidelia védjegyet regisztrálták.

Hasonlóképpen, és a fentiek ellenére, a weboldal tartalma is számítógépi programnak tekintendő, ezért az ezen a területen hatályban lévő összes spanyol és az Európai Közösségi rendelet is alkalmazandó.

kifejezetten tilos a weboldal teljes tartalmának vagy egy részének sokszorosítása, terjesztése és nyilvános kommunikációja, beleértve annak rendelkezésre bocsátásának módját, kereskedelmi célokra, bármilyen adathordozón és technikai eszközökkel. a FUNIGLOBAL DEVELOPMENT SL engedélye nélkül. Minden jog fenntartva.

Hasonlóképpen szigorúan tilos a másolás, többszörözés, adaptálás, módosítás, terjesztés, forgalomba hozatal, nyilvános kommunikáció és / vagy bármilyen más olyan tevékenység, amely a jelenlegi spanyol jogszabályok és / vagy a szellemi és / vagy ipari tulajdon ügyekben részt vevő internok megsértését vonja maga után. , valamint az internetes tartalom használatát, ha nem a FUNIDELIA előzetes kifejezett írásbeli engedélyével rendelkezik.

A FUNIDELIA tájékoztatja arról, hogy nem ad hallgatólagos engedélyt vagy engedélyt szellemi és / vagy ipari tulajdonjogokra, vagy egyéb, közvetlenül vagy közvetetten közvetlenül vagy közvetetten kapcsolódó jogokra vagy tulajdonra www.funidelia.hu

A FELHASZNÁLÓ vállalja, hogy tiszteletben tartja a FUNIGLOBAL DEVELOPMENT SL tulajdonában lévő szellemi és ipari tulajdon jogait. Megtekintheti a portál elemeit, és kinyomtathatja, lemásolhatja és tárolhatja azokat a számítógép merevlemezén, vagy bármilyen más fizikai támogatást nyújthat, és kizárólag személyes és magán felhasználásra. A FELHASZNÁLÓI tartózkodjon a FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. oldalára telepített védelmi eszközök vagy biztonsági rendszerek törléséről, megváltoztatásáról, elkerüléséről vagy manipulálásáról.

11. cikk. A felhasználó kötelezettségei

A felhasználónak mindenkor tiszteletben kell tartania a weboldal által elfogadott feltételeket.

A felhasználó szorgalmasan használja a weboldalt, és vállal minden olyan felelősséget, amely a weboldal feltételeinek megsértéséből adódik.

A felhasználó nem használhatja a weboldalt olyan adatok vagy tartalmak továbbítására, tárolására, terjesztésére, terjesztésére, terjesztésére vagy terjesztésére, amelyek vírusok hordozói, vagy bármilyen más számítógépes kód, fájlok vagy programok, amelyek célja bármely program megszakítása, megsemmisítése vagy rontása vagy számítógépes vagy távközlési berendezések.

Az alkalmazandó szabályok megkövetelik, hogy az Ön számára elküldött információk vagy kommunikációk egy részét írásban küldjük. A www.funidelia.hu webhely használatakor. Ön elfogadja, hogy a velünk folytatott kommunikáció legtöbbje elektronikus.

E-mailben kapcsolatba lépünk Önnel.

Szerződéses célokból vállalja, hogy ezt az elektronikus kommunikációs eszközt használja, és tudomásul veszi, hogy minden szerződés, értesítés, információ és egyéb kommunikáció, amelyet elektronikus úton küldünk Önnek, megfelel az írásbeli követelményeknek. Ez a feltétel nem érinti a törvény által elismert jogait.

Az Ön által küldött értesítéseket a Centro de oldalon keresztül kell küldeni. Támogatás.

Magától értetődik, hogy az értesítések kézhezvételét és a helyes megküldést egyidejűleg a weboldalunkon tették közzé, 24 órával az e-mail küldése után, vagy három nappal az esetleges postai küldemények kézbesítésének időpontja után. levelet. Annak igazolására, hogy az értesítést megtették, levél esetén elegendő bizonyítani, hogy a levél helyes címe volt, megfelelően lepecsételve, és hogy azt megfelelően levélben vagy postafiókban kézbesítették, e-mail esetén pedig , amelyet a címzett által megadott e-mail címre küldtek.

FUNIGLOBAL FEJLESZTÉS S.L. megfelel az általános adatvédelmi rendelet ((EU) 2016/679 rendelet) és más, mindenkor hatályos rendeletek irányelveinek, és biztosítja a felhasználó személyes adatainak helyes felhasználását és kezelését.

Ehhez - a személyes adatgyűjtési űrlappal együtt - azokban a szolgáltatásokban, amelyeket a felhasználó a webhelyet létrehozó cég nevéhez kérhet, tájékoztatja a felhasználót a weboldal sajátos feltételeinek létezéséről és elfogadásáról. az Ön adatainak kezelése minden esetben, tájékoztatva Önt a létrehozott fájl felelősségéről, a felelős személy címéről, a hozzáférési jogainak gyakorlásáról, helyesbítéséről, törléséről vagy felszólalásáról, a kezelés céljáról és adott esetben harmadik felekkel történő adattovábbításról. .

Hasonlóképpen, a FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. a weboldal készítője tájékoztatja, hogy megfelel a 2000/31 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és mindenkor kérni fogja a felhasználó hozzájárulását e-mailük kereskedelmi célokra történő feldolgozásához.

További információkért tekintse meg a adatvédelmi irányelveinket .

FUNIGLOBAL FEJLESZTÉS S.L. fenntartja a jogot, hogy a portálhoz és / vagy a felkínált szolgáltatásokhoz való hozzáférést megtagadja vagy visszavonja előzetes értesítés nélkül, saját kérésére vagy harmadik féltől azok számára, akik megsértik a portál használati feltételeit.

FUNIGLOBAL FEJLESZTÉS S.L. folytatni fogja a portál használati feltételeinek megsértését, valamint a portál nem megfelelő használatát minden olyan polgári és büntetőjogi cselekmény elvégzésekor, amely a törvénynek megfelelhet.

15. cikk. Módosítások és linkek

FUNIGLOBAL FEJLESZTÉS S.L. fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül elvégezze a weboldalán megfelelőnek ítélt módosításokat, hogy módosítsa, törölje vagy hozzáadhassa mind az általa nyújtott tartalmakat és szolgáltatásokat, mind a bemutatásuk vagy elhelyezkedésük módját, valamint az Általános feltételeket itt meghatározott bérbeadási arány.

FUNIGLOBAL FEJLESZTÉS S.L. nem felelős a weboldal tartalmának visszaéléséért, és kizárólag az a személy, aki hozzá fér hozzá vagy használja.

Ha a www.funidelia.hu hivatkozásokat vagy hiperhivatkozásokat mutat más internetes oldalakra, akkor a FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. a weboldal készítője nem gyakorol ellenőrzést az említett webhelyek és tartalmak felett. Semmilyen esetben a FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. a weboldal készítője nem vállal felelősséget a harmadik fél weboldalához tartozó linkek tartalmáért, és nem garantálja sem a hiperhivatkozások bármelyikén található anyag vagy információ műszaki elérhetőségét, minőségét, megbízhatóságát, pontosságát, szélességét, valódiságát, érvényességét és alkotmányosságát. vagy más internetes webhelyek. Hasonlóképpen, ezeknek a külső kapcsolatoknak a bevonása nem jelent semmiféle társulást, összeolvadást vagy részvételt a kapcsolódó szervezetekkel.

Észrevételeit és javaslatait jól fogadják. Kérjük, küldje el nekünk ezeket a megjegyzéseket vagy javaslatokat a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül .

Top