Alice a Wonderland jelmezekben

Gyere velünk egy fantasy világba, ahol minden lehetséges ... és ahol minden kicsit őrült is! Merüljön el Lewis Carroll történetébe ezekkel az Alice in Wonderland jelmezekkel, és éljen végtelen kalandokkal minden karakterével.

Az Alice in Wonderland film, a Disney jelmezek közül a választékunkban megtalálhatók az Alice nőknek és lányoknak szóló különféle változatok, kezdve az édes Alice-jelmezig, amely kék ruháját és fehér kötényét ábrázolja, az kissé szexisebb Alice-jelmezig. És persze, keresse meg a kalandjaiban szereplő karakterek jelmezeit: a Cheshire-macskát, a Fehér Nyúlot, az őrült kalapot, a Szívek Királynőjét és a katonáit.

És tudjuk, hogy imádni fogja az összes Mad Hatter jelmezünket, függetlenül attól, hogy a Disney film inspirálta klasszikus változatot, vagy Johnny Depp jelmezét a legújabb Tim Burton filmekből.
Az Alice in Wonderland jelmezválasztékában szintén jelen van a gonosz Szívek Királynője jogarával, apró koronájával, vörös és fekete szív ruhájával. Fedezze fel a jelmezhez elérhető összes verziót, ideértve a szexisebb változatokat különleges alkalmakkor is.

Kövesse a Fehér Nyúlot, és labdázjon a varázslatos Alice jelmezekbe!

https://www.funidelia.hu/cart
Sorrend:
Se han encontrado X productos 1: 93 talált termékek
Rövid:
keresésed:
    Top