Hivatalos Harry Potter pálcák

A Lumos , az Alohomora , a Wingardium Leviosa vagy az Expecto Patronum olyan énekek, amelyeket ezeknek a Harry Potter pálcáknak köszönhetően nem fognak titokban tartani. Ha nem tudja, mit kell tennie, míg várakozik a Roxfort levél érkezésére, gyakorolja a varázslatos világ leghíresebb varázslatait Harry Potter, Hermione, Ron, professzor Piton és még Voldemort pálcájával.

A Funidelia-nál mind a Harry Potter, mind a Fantastic Beasts pálca megtalálható, így ezeket hozzáadhatja a gyűjteményéhez, hogy kitöltse Harry Potter jelmezét . Nem lesz baljós varázsló, aki ellenállhat neked az egyetlen Elder pálcával . Hermione pálcájával szupersztár leszel a Wingardium Leviosa kiejtésében. És ha, mint nekünk, bátor és úgy gondolja, hogy a név félelme csak növeli a név által hívott félelmét, akkor fogja magának Voldemort pálcáját, és mutassa meg mindazoknak, hogy a mágikus világ egyik legerősebb varázslója lehet " megy le".

A hivatalos Harry Potter ajándékok és áruk széles választéka elérhető, amelyek minden potterhead számára örömteli . A Griffendél, a Mardekár ... tunikáitól a Harry Potter pálcáig. Beleértve a Harry Potter pálcákat is, hogy a varázslataid mindig helyesek legyenek, és senki ne gondolja, hogy csak muglik .

Ne hagyja, hogy senki tegye meg a Confundus varázslatot! Vásárolja meg Harry Potter pálcáját vagy bármilyen más karakterét, amely a legjobban tetszik!

https://www.funidelia.hu/cart
Sorrend:
Se han encontrado X productos 1: 30 talált termékek
Rövid:
keresésed:
    Top